Меси победи Фалкао - два гола срещу един

7825

Отборът на "Барселона" затвърди превъзходството си в Испания след успех с 4:1 на своя "Ноу Камп" и се възползва максимално от грешната стъпка на "Реал Мадрид" два часа по-рано. Кралският клуб завърши 2:2 в Мадрид с "Еспaнаьол".

Дербито в Примера започна лошо за "Барселона" - Фалкао показа защо "Челси" дава 60 млн. евро за него и разпечата Валдес в 29-тата минута. Голът стана след грешка на Лео Меси в центъра на терена, който загуби топката, последва бърза контраатака на "дюшекчиите" и Фалкао показа класата си, справяйки се с Бускетс и Валдес - 0:1. Всъщност това беше третата възможност за "Атлетико" да открие резултата, като преди това отново Фалкао нацели гредата след удар с глава.

Бълхата срещу Тигъра - кой кого ще изяде?

След хубавата футболна събота, която ни предложи доста голове, време е да погледнем какво ни готви и неделя – най-веселият и най-...

Десетина минути по-късно Адриано Кореа изравни и сложи началото на обрата. Бразилецът вкара със страхотен фалцов удар, който препарира Куртоа и подряза крилата на играчите на "Атлетико".

Нещата за "Атлетико" станаха съвсем неспясяеми след като Бускетс вкара втори гол точно преди почивката - при два поредни корнера "дюшекчиите" не изчистиха топката и накрая вкараха вълка в кошарата.

През второто полувреме мачът мина под знака на един човек - Лео Меси. Аржентинецът наниза още две попадения за крайното 4:1. Първият гол дойде след удар от дъгата на наказателното поле, а две минути преди края Бълхата преодоля Куртоа с елегантно копване. Между тези два гола Ел Тигре можеше да върне едно попадение за "Атлетико", но Адриано, който изнесе много силен мач, го спря с шпагат в последния момент.

Автор: Ивайло Петров

„Челси” преследва Фалкао с 60 млн. евро

Милиардерът Роман Абрамович напомни за себе си. Daily Mirror твърди, че Абрамович ще развърже кесията, но да се сдобие с Фалкао, пише Б...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com