X
 
 

Кампания за почистване в Казанлък

583 0
Кампания за почистване в Казанлък
Снимка: Община Казанлък
“Казанлък още по-приветлив и красив. Включи се и ти!” е мотото на пролетното почистване в града тази година. Община Казанлък кани гражданите да се включат в кампанията, посветена на Деня на Земята - 22 април. Тя ще се проведе на 20 април, събота.

Общината е създала организация за почистването. Казанлъчани ще почистват териториите около жилищни и офис сгради, паркове, детски и спортни площадки, междублокови пространства. Събраните чували с отпадъци, както и склони, треви и храсти ще се поставят до контейнерите и кофите за смет. Извозването на отпадъците ще се извърши от общинското предприятие „Комунални дейности и поддръжка на инфраструктурата“.

Казанлъшкият Дом за стари хора N 1 ще има ново обзавеждане

Ново обзавеждане ще има Дом за стари хора N 1 в Казанлък, след като проектът на общината за закупуване ново оборудване за спалните поме...

За изхвърлянето на едрогабаритни и текстилни отпадъци и за негодна за употреба електротехника ще има 12 пункта в различни части на града. Списъкът с пунктовете могат да си видят тук, а кампанията ще продължи от 9 до 14 часа.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално