X
 
 

Не се поддавайте на спекулации, призовават от старозагорския Комплекс за социални услуги

646 0
photo of  Не се поддавайте на спекулации, призовават от старозагорския Комплекс за социални услуги
Снимка: БГНЕС
"Нашият призив към родителите е - не се поддавайте на спекулации за родителстването, имайте критично мислене към публикации в социалните мрежи, свързани с отнемането на деца, сверявайте източниците си на информация, търсете хората, работещи на терен, които най-добре отразяват действителността". Това се казва в призив на Комплекса за социални услуги в Стара Загора.

Хората, които ползват неговите услуги срещат трудности и преминават през страдания, нo с подкрепата на работещите в комплекса успяват да върнат достойнството си и да продължат напред.

Протестиращи блокираха кръговото между Е-79 и АМ "Струма"

50-ина протестиращи срещу "Стратегията за защита на детето" от Благоевград блокираха за кратко днес кръговото между Е-79 и АМ "Струма",...

За 14-те години работа Комплексът за социални услуги в Стара Загора е подкрепил над 6000 деца и семейства. Близо 400 от тях са майки и деца. Над 90 специалисти и 60 доброволци са работили и работят за повишаването на благополучието на семействата, потърсили помощ. Средно месечно услугите му ползват близо 150 деца и възрастни. Работата на екипа на комплекса остава невидима за обществото, но реално това са хората, които ежедневно работят и подкрепят семействата с трудности, а в нея им помагат дарители, които са повече от 1000 в различни инициативи.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално