Ремонтират още 16 междублокови пространства в Стара Загора

4714
Ремонтират още 16 междублокови пространства в Стара Загора

Продължава изпълнението на втория етап от проект „Зелена и достъпна градска среда за жителите на Стара Загора". Анексът към него ще представи днес кметът Живко Тодоров.

Ще бъдат ремонтирани още 16 междублокови пространства, както и ул. „Бр. Жекови“, в участъка от бул. “Св. П. Евтимий“ до ул. „Ст. Караджа“.

30 фирми ще протестират срещу увеличението на тока в Стара Загора

Около 30 фирми от Стара Загора ще се включат в протеста срещу увеличението на цените на тока. Това каза за Дарик един от организаторите...

В началото на лятото Община Стара Загора започна ремонт и реконструкция на улици, паркинги, тротоари, улични настилки, както и изграждане на детски и спортни площадки, озеленяване и т.н. по проекта. Вторият етап обхваща цялостен ремонт на междублокови пространства на улиците „Света Троица" и „Х.Д. Асенов", допълва Topnovini.bg.

Отстраняват се компрометираната афалтобетонова настилка и се преасфалтират близо 1000 кв.м, реконструират се паркинги, изградени са рампи, полага се хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация. В част от междублоковите прострнства се обособяват зони за активен отдих със спортна и детска площадка, поставят се нови пейки и кошчета за смет. Затревяват се площи и се засажда нова растителност.

 

 

Връчват приза „Златната липа“ на кинофестивала в Стара Загора

Приз „Златната липа” ще бъде връчен днес на победителите в третото издание на Международния филмов фестивал „Златната...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com