X
 
 

Стоичков представя биографията си и показва „Златна топка“ на площада в Стара Загора

2809 0
photo of Стоичков представя биографията си и показва „Златна топка“ на площада в Стара Загора
Снимка: Актуално
Представянето на биографичната книга "Историята" на Христо Стоичков в Стара Загора ще бъде на площада пред общинската администрация. Турнето за представянето на книгата му започна от Панагюрище и минава през шест града. 

Спирката в Града на липите е на 22 юли, понеделник, от 18 часа. Освен че ще имат възможност да си вземат автограф, феновете на Камата ще могат да се снимат с кумира си и да видят отблизо "Златната топка" - най-престижната индивидуална награда във футбола. Стоичков я печели през 1994 година, когато България успя да стигне до 4-ото място на световното първенство по футбол в Съединените американски щати. 

За настроението на старозагорските футболни маниаци на площада ще се грижат и Димитър Туджаров - Шкумбата, и Иво Райчев. 

Христо Стоичков е носител на званието „Почетен гражданин на Стара Загора“. С него той беше удостоен през 2017 г., когато организира футболно шоу на старозагорския стадион "Берое", в което се срещнаха дрийм тимът на "Барселона" и отборът на Стоичков и приятели. Макар и със закъснение той лично прие символите на званието на 13 декември 2018-а, когато заяви, че го приема "като задължение оттук нататък, където и да съм по света да казвам, че Христо Стоичков е гражданин и на Стара Загора“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Реакциите на всяка зодия в конфликтна ситуация

Конфликтите са нещо, с което се сблъскваме ежедневно. Без значение дали става въпрос за спор с колега, роднини или просто проблми с трафика, конфликтите...