Библиотеката в Търговище осигурява забавления за децата през ваканцията

12899
Библиотеката в Търговище осигурява забавления за децата през ваканцията
Снимка: БГНЕС

Регионалната библиотека "Петър Стъпов" в Търговище организира забавления за децата през ваканционните дни.

Наред с книгите и периодичните издания, които всички могат да ползват срещу читателска карта, библиотеката кани децата да се включат и в други полезни инициативи. "Библиотеката - място не само за четене, но и за приятни занимания с приятели" е озаглавена проявата, в която всеки ден децата могат да четат енциклопедии и списания, да играят разнообразни игри.Тя ще продължава във времевия порядък между 08.30 и 18 ч.

Готова е новата детска площадка в Търговище

Готова е детската площадка на ул. „Скопие” в Търговище, съобщиха от общинската администрация. Тя е на площ от 260 кв. метра...

Отново всеки работен ден между 08.30 и 18 ч. учениците могат да се включат в инициативата"Срещи в интернет" или да слушат музика в детската фонотека.

Всеки вторник и четвъртък фондът на отдел "Изкуство" ще се "отваря", за да предложи на децата любими детски и игрални филми в Лятното кино. Прожекциите ще бъдат от 10 и 14 ч., информират организаторите.

Всяка сряда от 10 ч. децата ще могат да си организират "Приказни пътешествия", четейки заедно с библиотечните работници приказки на различни народи. Всяка последна сряда до август те ще могат да се включат в работилницата "Сръчни ръце" и да изработват оригами, маски, шапки и хартиени модели.

"Първи стъпки с компютъра" е озаглавен петдневният курс, организиран от институцията за най-малките, който ще се провежда в обновената зала "Зелена детска академия" към детския отдел на библиотеката.

8 деца с хронични заболявания от Търговище получават помощ след благотворителна изложба

2910 лева са събрани от благотворителната Великденска изложба- базар в Търговище, която се проведе в Регионална библиотека „Пет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com