10 съвета за манипулиране на енергията, за да получите това, което искате в живота

2470
10 съвета за манипулиране на енергията, за да получите това, което искате в живота
Снимка: iStock

Като се научим да използваме силата на нашите мисли, можем да манипулираме енергията в нашата среда и да получим това, което искаме в живота. След като осъзнаете подсъзнателните мисли и ограничаващите вярвания, които ви задържат, можете да промените начина си на мислене, за да проявите това, което искате в живота.

Ние се раждаме с мини компютри в главите си, които могат да бъдат препрограмирани и нулирани, за да работят по начина, по който желаем. Можем да контролираме мислите си или да позволим на умовете ни да ни контролират.

Зодиите, които като магнит привличат негативната енергия

В подсъзнанието си сме съхранили желания, страхове, тревоги, несигурност, надежди, желания и неща, които избягваме да търсим, защото сме били научени, че не можем да ги имаме. Вашият ум вижда това, което иска да види, и като промените мнението си, можете да промените реалността си.

Психическото четене може да ви помогне да стигнете до там, но първо, ето 10 съвета за манипулиране на енергията, за да получите това, което искате в живота.

1. Ангелски числа

Отдавна е доказано, че нумерологията показва магически чудеса между числа и събития. Когато започнах да стъпвам в духовността и да се науча как да се проявявам, разчитах на числата на ангелите да ме насочват, подкрепят и показват, че съм на прав път.

Бих потърсил 444 (защита), 222 (партньорства) и 888 (изобилие) в моята среда, за да покажа възможности, да срещна правилния човек в точното време и да внеса чувства на облекчение и безопасност, когато съм стресиран или притеснен за ситуация или обстоятелство в моя живот.

2. Станете колекционер на книги

Разширете начина си на мислене. Не можете да знаете какво можете да постигнете, ако не видите какво има там. Четете книги, за да разширите ума си и да прокарате ограничени модели на вярвания, които може да ви накарат да мислите и да правите същите неща. Книгите са пълни със знания и информация. Колкото повече знаете, толкова повече сила имате, за да създавате и манипулирате енергия в своя полза.

3. Карти

Бях благословен с ангелски оракул и карти таро, когато започнах своя духовен път. Бих извършвал четения на таро и бих теглил карта на оракул веднъж на ден, позволявайки на посланието да ме повдигне. Бих търсил тези съобщения в моето време, за да видя дали ще се сбъднат.

Изказване като „Един приятел ще ти даде подарък днес“ би ме накарало да се засмя, но скоро след това колега ми носеше кафе. Този прост жест би ми напомнил, че манипулирам енергия и получавам подарък.

4. Времето

Ние сме настроени към природата и сме свързани с всички нейни елементи. Често можете да се научите да манипулирате времето, като се свържете с вашите емоции, мисли и чувства в настоящето. Дъждът означава промени и трансформация, докато слънцето повдига настроението и създава радост и топлина.

5. Животни

Животните са духовни и често имат послание, което да предадат, когато пресекат пътя ни. Например, когато сте в енергията на свободата и изследването, често ще привличате птици да седят на вашия балкон.

Ако току-що сте напуснали къщата на майка си и се чувствате обгрижвани, може да намерите заек, седнал на поляната ви и наслаждаващ се на тревата. Ако елен пресече пътя преди вас, ще бъдете аплодирани за вашето напористо, но нежно лидерство. Ние проявяваме животни, когато манипулираме енергия и в съответствие с нашите намерения.

6. Положителни утвърждения

Мислите стават думи, които стават неща. Затова го наричат „правописване“. Можете да проявите цялото си бъдеще въз основа на това, което казвате и записвате. С течение на времето ние говорим и създаваме вълнообразен ефект на енергия от нашия език във вселената.

Поддържайте ума си позитивен, защото той може дълбоко да създаде реалността, в която живеете. Записването на положителни утвърждения за това, което искате, ще манипулира енергията около вас, за да получите това, което искате в живота. Да бъда постоянен. Някои прояви са незабавни, а други отнемат време и ангажираност.

7. Заклинания и ритуали

Заклинанията и ритуалите са поредица от действия, думи, желания и пожелания, които имат магическо намерение да направят промени в живота ви. Най-добре би било да вярвате в това, което правите, а това намерение може да доведе до непредвидими и неочаквани резултати.

Внимавай какво си пожелаваш. Има голяма разлика между това, което искате, и това, от което Вселената мисли, че имате нужда. Когато практикувате заклинание, уверете се, че намерението ви е честно, егото ви не е намесено и вярвате, че вселената ще ви достави това, от което се нуждаете.

8. Почистване

Почистването и реорганизирането на вашето пространство е чудесен начин да циркулирате енергията във вашата среда. Нашата къща често отразява това, което се случва вътре. Така че, ако поддържате пространството си чисто, вашето здраве също ще бъде добро. Ако прахът се утаи и нещата не са на мястото си, е лесно енергията да се застои и е по-трудно да се манипулира, за да получите това, което искате.

9. Благодарност

Може да е трудно да се види положителното в живота. Отрицателните неща продължават да се случват и ние ставаме по-разочаровани и потъваме по-дълбоко в тъмнината. Въпреки това, ако се научите да се фокусирате върху положителното, дори простите неща имат значение.

Дори в най-лошите ситуации можете да намерите едно или две положителни неща. дишаш ли Имате ли покрив над главата си? Отделете малко време, за да благодарите за това, което имате, независимо колко е малко. Разпознаването на вашето изобилие привлича повече и скоро ще се изправите пред кутии със съкровища, направени от вас.

Как да привлечем положителна енергия в дома си?

10. Соул музика

Музиката не само влияе значително на настроението и емоциите ни, но също така може да ни мотивира и подтикне да правим повече. Приятелите ми често ми се смеят, защото винаги пускам една и съща музика от едни и същи изпълнители.

Някои може да го нарекат лоялност, но аз резонирам с думите, които пеят, за да изразят надеждите и желанията, които носят отново. Музиката може да ви държи позитивни и фокусирани върху крайната цел, като манипулира енергията, за да получите това, което искате в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Добавете този зеленчук към салатата си и няма да се познаете в огледалото

Вкусът на метал в устата и още 8 признака на ниска киселинност на стомашния сок

Защо чаят от ройбос е полезен за жените?

С тези съвети, лесно ще различите пресните яйца на пазара

Първите 3 дни от Страстната седмица: Традиции и вярвания

Яжте тези храни вечер, за да спите хубаво през нощта

Невролог: На тази възраст трябва да забравите за алкохола

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Кои витамини трябва да приемате при афти, кървящи венци и пърхот?

Възможно ли е да се облекчи отока на очите с народни средства?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com