Betway стъпва в България с отлична платформа и куп опции за залози

6021
Betway стъпва в България с отлична платформа и куп опции за залози
Снимка: betway.bg

Най-новият член на семейството от букейкъри в България – Betway предоставя на своите клиенти куп опции за залози в най-любимите им спортове. Пазърът на онлайн спортните залози у нас става все по-голям и разнообразен, а с още повече качество. Използвайки Betway вход за достъп от България, ще имате отлични възможности за залози, атрактивни коефициенти и разбира се, световно признато реноме за един от най-добрите букмейкъри.

За наше щастие, голямо име като Betway вече стъпи и на българска земя, а още с влизането си на сайта, потребителите лесно и много бързо могат да видят актуалните спортни събития за днешния ден. Заедно с това най-популярните спортове са отделени на специално място на страницата, което ги прави още по-безпроблемно откриваеми. Разбира се, най-челно стои футболът с всичките топ първенства в Европа, както разбира се и родният елит.

Betway успява да спечели клиентите си и с факта, че най-популярните първенства като английската Висша лига, италианската Серия А и испанската Примера Дивисион са удобно изведени за бърз достъп, а дори и потребителите да не намират конкретно събитие или спорт, търсачката на сайта ще ги отведе към правилното място само с няколко клика на мишката. Както знаем, при онлайн залозите всяка секунда е ценна, а Betway Ви спестява именно ненужното губене на време в непригледно устроените сайтове, с които всеки от нас се е сблъсквал поне веднъж. Това е още една причина да поздравим букмейкъра за отлично свършената работа в полза на клиентите.

Що се отнася до възможностите и предложенията на платформата, е редно да се отбележи, че Betway предлага опцията за затваряне на залози (още познато сред залагащите под името „кешаут“), като дори има и така нареченото „частично затваряне на залог“, в което сам част от фиша ви може да бъде затворен, а останалите събития да „останат в играта“. Заедно с това има и Bet builder, който става все по-популярен сред залагащите и чрез него можете да създавате собствени множествени залози за определено събитие. Опция, която тепърва набира популярност и в България, но вече доста клиенти се възползват от нея.

Като всеки друг лидер на пазара при спортните залози и Betway предлага на своите потребители начални бонуси при налична betwey регистрация, които са доста атрактивни. Впоследствие букмейкърът редовно носи на своите фенове допълнителни оферти и betway бонуси, като разбира се и безплатни залози при определени условия. Всичко това, комбинирано с отличните им коефициенти, прави Betway едно отлично място за всеки фен на спорта да изпробва познанията си и да се зарадва с куп печалби.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Как да се държим с хипохондрик, така че да му помогнем?

Първа помощ при високо кръвно: Ето какво трябва да се направи

Как числата могат да съсипят живота ви?

8 уникални предимства на витамин Е

9 заболявания, които водят до умора и сънливост

7 тихи признака, че имате дефицит на желязо

Когато стресът ви удари в тялото: 15 неподозирани симптоми

Как да облекчим мускулния спазъм на врата?

Опасни симптоми: болка в ушите и главоболие - какво да правим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com