Кариерно събитие среща млади професионалисти с водещи работодатели онлайн

1224
Кариерно събитие среща млади професионалисти с водещи работодатели онлайн
Снимка: iStock

На 18 и 19 март ще се проведе второто издание на онлайн събитието за кариерно ориентиране - Кариерно Сафари, организирано от сдружение "Тук-Там”. Целта на организаторите е да помогнат на студенти и млади професионалисти с опит в чужбина да стартират успешно своята кариера, като ги срещнат с динамични и иновативни компании в България.

Участниците в събитието ще могат да изберат между 6 кариерни направления: финанси, инженерство, ИТ, продажби, човешки ресурси и маркетинг. Във всяка кариерна пътека кандидатите ще се запознаят с водещи компании, ще чуят вдъхновяващи лекции от доказали се професионалисти и ще могат да си изградят по-добра представа за възможностите за развитие в избраната от тях сфера. Освен че ще имат шанс да изградят ценни професионални контакти с представители на компаниите, участниците ще могат и да докажат своите знания чрез интерактивни куизове.  А най-добре представилите се участници ще получат като награда менторски срещи с опитни експерти от компаниите и други изненади.

Признаци, че сте на точното работно място

Дали да продължа да работя в същата фирма? Това е въпрос, който все някой ден ще си зададете, ако още не сте го направили. Как да разбе...

Този формат за кариерно ориентиране дава възможност на младите професионалисти да изградят качествени връзки с бизнеса, да опознаят по-добре естеството на работата и да подпомогнат кариерното си развитие по един по-нестандартен и увлекателен начин. Чрез пряк достъп до потенциални работодатели в приятелска атмосфера, бъдещите кандидати ще могат да преценят дали професията, към която са се насочили, е подходяща за тях. Компаниите също ще извлекат много ползи от събитието – ще се запознаят с мотивирани млади таланти, ще разберат какви изисквания към работодателите имат те и ще могат да проверят знанията им.

Участниците във формата ще имат възможността да получат и ценни съвети за развитието на кариерата си в специални сесии с експерти в областта на кариерното ориентиране.

Кариерно Сафари е насочено към следващи или завършили студенти в чужбина, търсещи развитие в България, бивши и настоящи "Еразъм” студенти, студенти, преминали поне един семестър в чужд университет и млади професионалисти с опит до 3 години извън България. Събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна. Повече информация за програмата и кандидатстването може да откриете тук: https://tuk-tam.bg/safari.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Хороскоп Лъв днес, 1 май 2024 г.

Хороскоп Дева днес, 1 май 2024 г.

Кой хляб е най-здравословен срещу диабет?

Кога е най-подходящо да се бере лайка и как е правилно да се суши

Изследователи: Измиването на ябълките само с вода не е достатъчно

12 съвета, с които да избегнете качването на килограми по време на празниците

А вие грижите ли се достатъчно за тези 5 части от тялото си?

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

3 скрити признака, че черният ви дроб не работи правилно

7 неподозирани признака, които показват диабет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com