Никога не взимайте тези изхвърлени вещи! Това са най-опасните находки

20580
Никога не взимайте тези изхвърлени вещи! Това са най-опасните находки
Снимка: iStock/Guliver

Често се случва да намираме изхвърлени различни вещи. Като дете, аз често спорех с майка ми за това дали може да се прибират различни изхвърлени предмети, намерени на улицата. Веднъж намерих плюшена чанта, а друг път – монета. В първият случай, взех находката, но във втория, не знам защо но изведнъж си спомних поличбата за парите на другите хора и че е по-добре да не се докосват. Години по-късно съм склонен да мисля, че е по-добре изобщо нищо намерено да не се взима. Ако не сте съгласни с мен, поне запомнете тези 10 неща, които в никакъв случай не бива да прибирате от улицата или от някъде другаде, ако ги откриете изхвърлени!

1. Часовник. Този предмет има много силна връзка със своя собственик, така че взимайки го, можете да приемете и неговите заболявания и проблеми в живота.

2. Гребен. Първо, това е нехигиенично. На второ място, този обект също има силна връзка със своя собственик, така че можете да си спечелите главоболие или тревожни мисли. На трето място, над гребените често четат заклинания.

3. Огледало. Това обикновено е много опасен предмет. Има много легенди за това, че поглеждайки в огледалото, можете да привлечете към себе си отражението на проблемите на човека, който се е оглеждал преди вас. А вие не искате да поемате чуждите несгоди!

4. Гривни от конци. Те често се използват като талисман, който трябва да се скъса, в момента, когато се пренасити с отрицателна енергия. Вземайки такава гривна, ще приемете в себе си цялата негативна енергия на някой непознат!

5. Ключове. Ако си спомняте за ритуалите, с ключ “заключват” нещастието, а след това го изхвърлят. В никакъв случай не трябва да прибирате този предмет. Най-голяма опасност носи такава находка във водоем.

6. Кръст от медальон. Този предмет е много тясно свързан със съдбата на своя собственик, затова рискувате да получите неговите проблеми и заболявания.

Никога не теглете пари от банкомата, ако видите това

Скиминг устройствата, поставени в банкоматите, могат да бъдат идентифицирани, ако потребителите проверяват внимателно машините преди да...

7. Игли, карфици. Аз не знам кой би поискал да ги вземе, но трябва да предупредя. Тези елементи много лесно се зареждат с отрицателна енергия. Те обикновено се използват като талисман, който (както гривните) е натрупал негативна енергия и е изхвърлен, за да се освободят от нея.

8. Саморъчно направени вещи. Тук също рискувате да станете жертва на магия или заклинание, тъй като те често се прилагат именно върху саморъчно направени предмети (кукли, възглавници, играчки).

9. Златни украшения. На първо място, те също се използват за поличби или заклинания и на второ, дори случайно изгубеното бижу, твърде силно си взаимодейства със собственика, така че рискувате да получите неговата отрицателна енергия.

10. Монети. Намерените пари никога няма да ви донесат нищо добро. Вие дори е възможно също да ги изгубите. Металът е мощен проводник на енергия, така че можете да получите проблемите на други хора.

Подобни находки няма да ви донесат нищо добро, защото чуждото винаги си остава чуждо. Спомнете си тези думи, ако видите на улицата някой от по-горе описаните предмети. Погрижете се за себе си и се пазете!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Всичко за двойната брадичка, плюс 6 лесни упражнения за премахването й

Чаят от тази подправка унищожава мазнините и регулира теглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Открийте най-много и най-малко съвместимите зодиакални знаци според астрологията

Какво причинява висока сутрешна кръвна захар и как можете да я намалите?

Нумерологията и нейното въздействие върху човешкия живот

Как да успокоим сухата кашлица: 3 работещи съвета

Как да успокоим сухата кашлица: 3 работещи съвета

Как да облекчим болката при изгаряне: 4 ефективни начина

Как да облекчим болката при изгаряне: 4 ефективни начина

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com