Ревалид – иновации в грижата за косата и скалпа

447
Ревалид – иновации в грижата за косата и скалпа
Снимка: iStock/Guliver

Разработената в Швейцария марка Ревалид през 1992 година днес вече е еталон за красива и добре поддържана коса. Гамата представлява медицинска серия от измиващи, тонизиращи и укрепващи косата продукти, които са предназначени за решаване на често срещани и специфични проблеми, които са свързани с редица дерматологични аспекти, касаещи скалпа, космения фоликул, гъстотата на косата и други. Едни от най-търсените и купувани от българските потребители е шампоан ревалид. Става въпрос не просто за измиващо средство, а за продукт, който се характеризира с изключителни качества и способност да ви осигури красива и буйна коса.

Какви шампоани предлагат от Ревалид?

Шампоаните на швейцарската марка могат да бъдат закупени от аптечната мрежа. Предвид това, че са медицински продукти, осигуряващи ефективна грижа, здраве и красота е обяснимо защо се предлагат в специализирани фармацевтични обекти. Но това, което е необходимо да знаете е, че се предлагат различни варианти, които са предназначени за различни проблеми, отнасящи се до косата.

Видовете, от които можете да избирате са:

  • Ревалид протеинов шампоан. Това е изключително добър измиващ продукт, който е с поносимост към всеки тип скалп и коса. Осигурява много нежно почистване от замърсяванията. Има силно възстановяващ силата на косъма ефект както и спомага за успокояването на кожата на главата. Предимството му се отнася до това, че е подходящ за ежедневна употреба;
  • ANTI-AGING е иновативна формула, които швейцарската марка предлага на клиентите си. Предвид това, че и кожата на скалпа старее и губи своята еластичност и способност да задържи максимално количество косми то това показва, че се търси ефективен вариант за намаляване на процесите на стареене;
  • ANTI-DANDRUFF е продукта, който ще реши проблемите ви с пърхота. С разнообразието от активни съставки си гарантирате ефективно и дълготрайно облекчение от досадния дерматологичен проблем.

В гамата шампоани се предлагат и други решения, които са по-специфични и предназначени за лечение на алопеция и други дерматологични заболявания. Вижте повече информация и продукти на https://aptekifenix.bg/

Специална грижа за мъжката коса

Сигурно си мислите, че само жените страдат от това, че косата им капе, появява се пърхот, псориазис, обичайния цвят придобива сивкав и дори бял цвят. Суетата по отношение на косата е много по-голяма при мъжете, тъй като тяхната анатомия е по-различна от тази на дамите, които могат до дълбока старост да се радват на красива и буйна коса.

Ревалид предлагат на вниманието на господата революционната формула ANTI HAIR LOSS MEN енергизиращ шампоан против косопад, който е предназначен за:

  • Деликатно почистване на замърсяванията от косата и скалпа;
  • Значително намалява загубата на коса при мъже в напреднала възраст;
  • Повлиява върху запазване на обичайния цвят на косата;
  • Допринася за стимулиране на естествения растеж.

Проблемите при мъжете с естествената загуба поради възрастов признак са неизбежни, но пък сега от Ревалид представят наистина работещо решение, което позволява да се справите с промените, които времето оставя върху косата и скалпа. За по-младежки вид, гъста и здрава коса използвайте шампоана в случай, че започнете прогресивно оплешивяване.

Активни съставки

За да създаде оптимални условия за развитието на космения фоликул от Реалид представят на клиентите си формули за справяне с различни дерматологични проблеми. Активните съставки, на които можете да разчитате са комплекс от:

  • Желязо;
  • Цинк;
  • Фолиева киселина;
  • Витамин В12;
  • Пантенол;
  • Лимонена киселина;
  • Биофлавоноиди;
  • Екстракт от Artemisia Umbelliformis;
  • Екстракт от дърво Larix Europaea;
  • Калиев сорбат;
  • Натриев метабисулфит;
  • Екстракт от листа на Camellia Sinensis;
  • Цинков хлорид;
  • Токоферол и други.

Използването на шампоаните Ревалид не е свързано с алергии и странични ефекти. Съобразно спецификата на заболяването, което се лекува е необходимо да спазвате продължителността и интензитета на употреба на продуктите.

Красивата коса и здрав скалп изискват ежедневна грижа, която следва да включва качествен шампоан, балансирана храна, богата на витамини и минерали както разбира се достатъчен сън и физическа активност.

Статията е разработена благодарение на Варна NewsHub.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Кои витамини трябва да приемате при афти, кървящи венци и пърхот?

Възможно ли е да се облекчи отока на очите с народни средства?

Топ 4 на най-емоционално нестабилните зодии

Какво можете да направите, за да повишите бързо кръвната си захар?

Кои зодии може да се изправят пред предизвикателства в годината на Сатурн?

Кой празнува на Цветница 2024 - пълен списък

"Мързеливото око" може да е симптом на сериозни здравословни проблеми

5 домашни средства, с които ще забравите за вредителите по цветята

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Тези две добавки НЕ трябва да се комбинират, защото могат да доведат до анемия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com