С тази иновативна технология ще се отървете завинаги от стреса и преумората

4319
С тази иновативна технология ще се отървете завинаги от стреса и преумората
Снимка: iStock/Guliver

Чувствате се уморени, стресирани и претоварени? Абсолютно нормално! Все пак живеем в XIX век, където, ако всичко по някаква случайност е наред в личностен план, то все ще ни връхлети някое събитие от глобален характер - я световна финансова криза, я пандемия, я военен конфликт - което да тества нашите търпение, спокойствие и вяра. 

Как ние, средностатистическите хора, се справяме с трудностите в ежедневието си? Всеки сам за себе си е открил своите малки тайни, които работят за него самия, и ни помагат да презаредим и да се вдъхновим. И все пак съвсем не е лесно да намериш трайното решение, което няма да изисква прекалено много усилия, време или финанси. 

Сега е моментът да погледнете извън комфортната си зона и да дадете шанс на новите техники да навлязат в живота ви и да ви докажат, че имат своето място. Една от най-добрите и иновативни такива, свързана с успешното преодоляване на постоянно трупащите се стрес и преумора, се нарича Brain Waves. Този прост за прилагане, но в същото време научно обоснован и доказан метод, може да се окаже елементът, който ви липсва, за да достигнете състояние на мир, хармония и баланс. 

Какво разбираме под Brain Waves?

Brain Waves е техника от нов порядък, разработена специално за да помогне на хората да преодоляват натрупаните негативни емоции и състояния в ежедневен план. Усещате се демотивирани, раздразнени, постоянно уморени, често избухвате по необичаен за вас начин? Всичко това са симптоми, че може би имате нужда от малко помощ, за да излезете от недоброто душевно разположение, в което се намирате. 

Методът се състои в слушането на шест специално подбрани аудио записа, които са създадени така, че да кореспондират на честотите на вълните, които нашият мозък излъчва, по този начин провокирайки различни полезни емоции и състояния у нас. 

Искате да подобрите концентрацията си? Пуснете си мелодията, наречена “Усилване на фокуса и умствените способности”. Желаете да се отдадете на релакс и успокоение на мислите, но тревожността не ви позволява? Изпробвайте записа за алфа релаксация и медитация, който ще въздейства благоприятно върху създаването и излъчването на алфа вълни от страна на мозъка ви, които усилват усещането за спокойствие и щастие. 

Какви са предимствата на метода Brain Waves?

Brain Waves притежава редица преимущества, които го правят универсален и достъпен за всеки човек, който желае да направи нещо хубаво за здравето и доброто си душевно състояние. 

На първо място, едни от основните му положителни страни са, че е елементарен за прилагане и спестява време. Необходими са ви само между 30 и 60 минути на ден, през които да си сложите максимално шумоизолирани слушалки, да се абстрахирате от света около вас и да се отдадете на слушане на различните мелодии. 

Още по-хубавото е, че често пъти дори не се налага да отделяте специално време за това, а можете да го съчетаете с някоя стандартна монотонна и неизискваща концентрация дейност като готвене, тренировки, пътуване в метро или градски транспорт. Това е и основната разлика с останалите видове медитация, които обикновено изискват от вас повече планиране и предварителна подготовка, която в конкретния случай е напълно излишна.

В допълнение, други предимства на системата Brain Waves са:

  • Научно доказана и утвърдена технология с изключително добри резултати - различни изследвания подкрепят идеята за петте вида мозъчни вълни (алфа, бета, тета, делта и гама), върху които може да се въздейства с цел постигане на определен резултат;

  • Достъпно решение - само срещу еднократна сума, равняваща се приблизително на стойността на една стандартна бутикова торта с между 12 и 16 парчета, получавате доживотен достъп до аудио записите, стига да имате добра връзка към Интернет;

  • Универсална и подходяща за всеки желаещ методика, която няма странични ефекти и е абсолютно безвредна. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Кардиолози: Тези плодове пазят сърцето здраво, яжте ги всеки ден

Невролог: Тези 4 подправки са чудесни за мозъка и подобряват концентрацията

Учени: Първият симптом на висок холестерол може да се появи през нощта

Яжте ги по-често: маслините предазват от язви

Изхвърляме ги, а не трябва: Защо листата от моркови са толкова полезни

Хормонът на щастието – как да го увеличим по естествен път?

Неподозирани ползи от консумацията на пъпеш

Кои са зодиите, които носят късмет на околните?

Опасно за здравето: 4 симптома, че сте прекалили с приема на вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com