ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics – 20 години „Изкуство в оптиката“

7722
ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics – 20 години „Изкуство в оптиката“
Снимка: Grand Optics&Joy Optics

Тази година ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics празнуват двадесетата си годишнина. 20 години грижа за зрението, висок стандарт на обслужване, иновации и професионализъм в сферата на оптиката.

Фирма „Джой Фешън“ ЕООД  управлява трите вериги от пролетта на 2002 г., като развива дейността си в сферата на очната оптика и търговията с оптични продукти. Компанията отбелязва годишнината под мотото „Изкуство в оптиката“ с арт фотосесия, в която участва известния модел Диляна Попова.

Успехът в този бизнес през годините до голяма степен е свързан със смелостта да се предоставят услуги и продукти, които се отличават, както и да се предусещат нуждите на клиентите. Подобно на изкуството, в бизнеса също е важно да се действа с размах и въображение, но и с добро планиране, доказателство за което са постигнатите резултати.

В компанията работят над 450 души и тяхната мотивация е другият ключов фактор за постиженията. През 2018 г. е основан центърът за обучение - Joy Academy, който предоставя на служителите допълнителна възможност за професионално усъвършенстване. Към момента оптиките от различните вериги са 70, разположени в най-оживените места в България.

Търговските обекти предлагат висококачествено клиентско преживяване, както и професионална грижа за зрението, иновативни продукти и модерно технологично оборудване. В ZEISS VISION CENTER, Paradise Center се намира първият в България уред VISUFIT 1000, който предоставя изключително точно 3D дигитално центриране на стъклата и дава възможност за оптимално персонализиране на очилата, спрямо индивидуалните зрителни нужди. Клиентите имат все по-високи очаквания, а слънчевите очила и диоптричните рамки са ключов аксесоар в света на модата и следват най-новите тенденции.

„Джой Фешън“ ЕООД е дистрибутор и вносител за България на по-голяма част от продуктите, предлагани в магазините. В портфолиото на компанията са представени над 120 световноизвестни бранда, както и първата верига оптики в България, която лансира собствена марка оптични продукти - JOY. Сред ексклузивно предлаганите марки на българския пазар са: AKONI, Anne et Valentin, Balmain, Cazal, Etnia Barcelona, GIGI Studios, Gold&Wood, Matsuda, MayBach, Maui Jim, Mykita, SNOB Milano, REVO и много др.

Като социално отговорна компания „Джой Фешън“ е ангажирана с осигуряване на възможности все повече хора да имат достъп до специализирана грижа за очите, което постига и чрез подкрепа на редица социални каузи и партньорства.

Следвайки мотото „Най-доброто предстои“, компанията не спира да се развива и да търси нови предизвикателства. Предстои реализирането на няколко нови проекта в сферата на оптичните услуги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com