X
 
 

Деца с травми заради опасна площадка в квартал "Чайка" във Варна

915 0
photo of Деца с травми заради опасна площадка в квартал "Чайка" във Варна
Снимка: Надежда Георгиева
Много деца са пукнали главите си в опасна площадка в кв. "Чайка" във Варна. За инцидентите алармираха живущи в блокове с номера 9 и 10 в квартала, в близост до стадион "Черно море" и зала "Владислав".

Детската площадка не може да попадне в нито един от стандартите за безопасност. Стърчат ламарини. Деца се нараняват на тях. Люлките са счупени. Едното съоръжение е с огънати железа. Но върхът е пързалката. Болтовете й са изкривени. Пясъчникът е плачевен. Бетоновите му оргадки на много места липсват. Там деца са пукнали главите си. Районът не се поддържа. Кучешки фекалии има на много места.

Кандидатите за общински съветници и кметове за Варна ясни до дни

16 септември е крайният срок за подаване на документи в ОИК, за регистрация на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети...

Картинката е ужасяваща, обясняват варненци. 

"Явно сме не втора, а трета категория хора. В голям район, като нашия, това е единствената детска площадка. Поправиха много други, но не и нашата. Явно децата ни трябва да страдат. Явно не са важни за никого.", жалват се живущите. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...

Последно в Актуално