Избират терен за нова Съдебна палата във Варна

6096
Избират терен за нова Съдебна палата във Варна

Областният управител на Варна Стоян Пасев и правосъдният министър Христо Иванов ще обсъдят избора на ново място за бъдещата Съдебна палата, съобщава Topnovini.bg. Очаква се двамата да се срещнат по-късно днес. Към този момент има четири-пет варианта за терен за бъдещото здание, като един от тях е бившата Циркова площадка.

Посещениeто на правосъдния министър във Варна съвпада с неофициалната визита на премиера Бойко Борисов в резиденция „Евксиноград“, който по предварителна информация има плануван обяд там с гостуващ у нас еврокомисар. Очаква се в морския град да пристигне и вътрешният министър Румяна Бъчварова, която от тази сутрин е в Игнатиево във връзка с продължаващата там полицейска акция срещу джебчиството.

Сигнал за бомба в Съдебна палата

Сигнал за бомба затвори Съдебната палата в София, потвърди източник на Actualno.com. Анонимният сигнал е получен в 12.30 часа. Служите...

Във Варна са и още двама министри – на туризма и на младежта и спорта. Министър Христина Ангелкова ще се включи в конференцията на Международната федерация по ски, която започна снощи в хотел "Интернационал" в курорта "Златни пясъци". Министър Красен Кралев участва в инспекцията на ремонта на зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта заедно с председателя на федерацията по волейбол Данчо Лазаров.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com