Наркодилър влиза в затвора, ще плати и 12 000 лева глоба

2351
Наркодилър влиза в затвора, ще плати и 12 000 лева глоба
Снимка: БГНЕС

Варненският окръжен съд одобри споразумение за прекратяване на наказателното производство между Окръжната прокуратура и Красен Андреев, с което той се признава за виновен за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. Намерените в дома му марихуана, кокаин и производни на амфетамина са на обща стойност над 10 хил. лева, информира Дарик нюз.

Деянието е извършено при условията на опасен рецидив. Наказанието за 29-годишния мъж е „лишаване от свобода" за срок от 2 години и 6 месеца при строг режим, което да изтърпи в затвор, както и „глоба" в размер на 12 950 лв. Сумата от 12 940 лева и 5 евро, намерена в автомобила му, които се намират в трезор на Варненска окръжна прокуратура, следва да послужат за изпълнение на наказанието глоба, е записано в споразумението.

Поискаха 3 г. затвор за Ярослав Димитров

Прокуратурата поиска от съда да вкара в затвора Ярослав Димитров - Яро, като се обосновава с влезли в сила две присъди срещу него &ndas...

С подписването му, подсъдимият Андреев декларира, че се отказва от съдебно разглеждане по общия ред. Времето, през което е бил с мярка за неотклонение "задържане под стража" по настоящото дело, ще бъде приспаднато от наказанието. Наркотичните вещества, предмет на престъплението, се отнемат в полза на държавата и ще бъдат унищожени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com