X
 
 

Община Варна ще даде почти 1 млн. лв. за система за ранно предупреждение от наводнения

2988 1
photo of Община Варна ще даде почти 1 млн. лв. за система за ранно предупреждение от наводнения
Снимка: БГНЕС
Морската ни столица ще има система за ранно предупреждение и превенция на риска от наводнения чрез непрекъснат мониторинг на водите на територията на града, съобщава кореспондентът на Actualno.com.

В тази връзка Общината търси изпълнител за изграждане и въвеждане в експлоатация на системата. Вече е обявена и обществена поръчка, стойността на която е до 800 000 лв. без ДДС (960 хил. лв. с ДДС).

Регатата "Одесос" стартира във Варна

На 9 август (петък) в морската ни столица ще започне регатата "Одесос". Официалното откриване ще е от 11:30 часа на базата на СК Черно ...

Става ясно, че избраният изпълнител ще трябва да закупи абонамент за облачна софтуерна платформа, покупка, доставка и монтаж на необходимото хардуерно оборудване, както и да осигури гаранционна поддръжка на цялостната система.

След като бъде сключен договор, до 3 месеца ще трябва да започне изпълнението на поръчката и въвеждането в експлоатация на системата. Гаранционният срок за поддръжка ще е 36 месеца от датата на подписване.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    калинки се бъзикат! най силните дъжд през 20 век са около Варна! ако се изсепе пак тъкъв ката на Галата 56 г. или Виница ,или варна га паднаа 2 крана никаква система неможе да ни спаси! виждал съм шокъровия канал да морското пълен догоре,А!