Управителят на варненския мол: Не знаех, че охранителите бият хора

15942
Управителят на варненския мол: Не знаех, че охранителите бият хора
Снимка: БГНЕС

"Абсурдно е собственикът на мол-а да не е бил информиран от полицията за подадените 5 жалби срещу охранителите в „Гранд мол“, каза един от организаторите на протеста във Варна заради убийството на човек от гардовете на „Гранд мол“ Ивайло Василев пред националното радио. В социалните мрежи се отправя и призив да не се пазарува от мол-а.

"Бройката на протеста не е важна. Това, че побоят се е случил в „Гранд мол“ не означава, че това не е практика и в други търговски центрове и по улиците на Варна. Акцията ни е насочена срещу насилието като цяло, бездействието на институции и частни фирми към подобни инциденти, които водят до смърт. Факт е, че това е масова практика", обясни той.

Варненски еколози сигнализират, че горите над кв. Аспарухово масово изчезват

Варненски еколози сигнализират, че горите над кв. Аспарухово масово изчезват. Поводът за информацията беше протестен митинг за защита н...

Управителят на „Гранд мол Варна“ Иво Генов заяви, че обстановката в мол-а е напрегната. Той се е изненадал от факта, че е в търговския център са пребивани и друг път хора. "До мен никога не е постъпвала подобна информация. До мен, като директор, не е постъпвала подобна информация и с мен не са се провеждали абсолютно никакви срещи с представители на компетентните органи по този въпрос", каза Генов.

ПО думите му след като са разбрали, че има подобни рецидиви, молът веднага е прекратил договора с охранителната фирма. В момента е сключен договор за кратък период с фирма „Викинг Инс“ ЕООД и тя е поела охраната на мола.

Следващата седмица ще се обяви конкурс за охранители.

На снимката: Задържаните нападатели

Тролей горя на Аспаруховия мост във Варна

Тролей избухна в пламъци на Аспаруховия мост във Варна. Една жена е пострадала при инцидента. Тя си е изкълчила глезена докато е слизал...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com