В Игнатиево клеха репортерката на Нова, разкрила джебчийските им схеми

11230
В Игнатиево клеха репортерката на Нова, разкрила джебчийските им схеми
Снимка: БГНЕС

Има Господ, ще те накаже. Ще имаш киселина в очите. С тези думи репортерът на Нова телевизия Вероника Димитрова е посрещната от джебчийката Евгения в Игнатиево. Пред скрита камера Евгения разказа какво се случва във Варна и всички схеми за кражби.

От МВР не казват дали въпросната Евгения и другата крадла, заснета от Нова - Мария, са привиквани. Припомняме, че вътрешният министър Румяна Бъчварова обясняваше, че е много трудно да се намерят виновниците.

Във Варна хващат по 500 джебчийки на година

Данъчни, полицаи и прокурори погнаха джебчийските фамили в Игнатиево в началото на юни, след като изведнъж се сетиха, че те от години о...

Ще се самозапаля, ще видиш какво ще направя, да те търсят теб, крещи Евгения, която обясни как ходела да работи за 20 лева. Всички ме разбраха, че съм проститутка, а това е престъпно за нас, добави жената.

Кметът на Игнатиево Димитр Димитров обясни, че няма информация някой в къщата в бароков стил на Евгения да работи. Самата Евгения имала пробация, боядисвала градинки.

Соченият за тартор на джебчийките в Игнатиево - Бако Стоянов, го няма. Някъде ще ядеш бой, престани със своите аларми, заплашва представила се за "съседка" на Стоянов.

До едно ниво се стига с проверките и дотам, казват останалите хора в Игнатиево, извън "бароковата част". Официално проверките на МВР и НАП още не са приключили.

Бъчварова от Варна: Ще има проверка "по определени линии на дейността на МВР"

Нова организация за контрол на работата на охранителните фирми във Варненска област, както и проверка на "определени линии на дейността...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com