Делегация от ЕК и Световната банка ще посети Велико Търново

2482
Делегация от ЕК и Световната банка ще посети Велико Търново
Снимка: Actualno.com

Делегация от Европейската комисия и Световната банка за развитие ще посети Община Велико Търново в четвъртък, 10 септември. Експертите ще бъдат водени от постоянните представители на Световната банка и ЕК в страната ни Тони Томпсън и Огнян Златев. В 10,00 ч. е насрочена дискусия, която ще се проведе в Ритуалната зала на Общината.

Срещата е посветена на препоръките на Европейската комисия към България и стратегията за партньорство на страната ни със Световната банка. Ще бъдат представени както насоките, дадени от ЕК, така и Систематичният анализ за България, дело на Световната банка, посочва Дарик нюз.

Във Велико Търново ще се проведе открит урок по самозащита

Открит урок по самозащита за гражданите и гостите на Велико Търново ще се проведе утре ( 14.08.). от 9,00 ч. в парк Ксилифор . Урокът ...

Дискусията ще обхване и други важни теми: целите на Европа 2020; икономически растеж и споделен просперитет; инфраструктура, включително пътища и води; образование и здравеопазване.

На форума са поканени кметът на Община Велико Търново Даниел Панов, заместник-кметовете Снежана Данева-Иванова и Ганчо Карабаджаков, представители на образователната сфера, здравеопазването, държавната и общинска администрация, частния сектор и др.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com