Предстои санирането на пет училища във Великотърновско

4046
Предстои санирането на пет училища във Великотърновско

На работна среща с директорите на училища от общината кметът Даниел Панов обяви, че предстои през месец юни пет училища от общината : СОУ Емилиян Станев“, ПМГ „Васил Друмев“, „П.Р. Славейков“, „Патриарх Евтимий“ и ОУ „Неофит Рилски“ гр. Килифарево да подпишат своите договори за стартиране на процедури по реализиране на проекти за подобряване енергийната ефективност чрез саниране на училищните сгради. Това съобщиха от пресцентъра на Община Велико Търново.

„Смятам, че това е един много добър и очакван подарък за всички директори, учители, ученици и родители в навечерието на най-българският празник - 24 ти май. Директорите на останалите училища трябва да подготвят своите проекти, с които ще могат да кандидатстват при отваряне на съответните програми“-заяви по време на срещата Даниел Панов.

Санираха 6 училища и 3 градини в Ямбол

Завърши работата по външното санирането и ремонта на шест училища и три детски градини в Ямбол. Сега сградите на почти всички учебни за...

Новината бе посрещната от директорите с аплодисменти.

По време на срещата бяха разисквани и критериите за определяне наградите „Отличник“ за най-изявени ученици, както и грамоти за преподаватели с високи постижения през текущата учебна година.

Всички училища ще се включат активно в празничната програма, с която ще бъде отбелязан Празникът на българската просвета и култура – 24 ти май.

 

Клисарова: Парите за училищата няма да зависят от броя на учениците

Училищата ще получават между 25 000 лв. и 30 000 лв., като тези средства ще се дават за неотложни нужди и няма да зависят от броя на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com