Експерт по транспорт е водач на листата на партия МИР във Видин

2466
Експерт по транспорт е водач на листата на партия МИР във Видин
Снимка: ПП "МИР"

Експертът по транспорт и техническа експертиза на превозните средства Илиян Лилов е водач на листата на партия МИР за област Видин за предстоящите на 14-ти ноември предсрочни парламентарни избори. Той е роден във Видин, завършва СПТУ " Хр. Смирненски " в дунавския град със специалност "електротехника", след което завършва "Технологии и управление на транспорта" във ВТУ "Тодор Каблешков" в София. Магистър е по "Автотехническа експертиза" в ЮЗУ " Неофит Рилски" в Благоевград, дългогодишен специалист е по сервизна дейност и технически организатор на Годишни технически прегледи на ППС и председател на комисия за технически прегледи. Владее руски и сръбски език, женен, с две деца.

"България може да стане транспортен хъб, ако бъдат обединени дигитализацията, логистиката и всички логистични дадености, с които страната ни разполага. В момента в България транспортните проекти са разпокъсани, а е необходимо всички видове транспорт да бъдат свързани. Именно за това партия МИР предлага изграждането на мрежова структура и свързването на всички транспортни проекти и видове транспорт в една мрежа“, заяви водача на листата на партия МИР в област Видин Илиян Лилов.

Партия МИР внесе искане в ЦИК за признаване на машинния протокол

Днес председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев внесе в ЦИК искане за взимане на решение и издаване н...

Той подчерта, че партия МИР има разработена цялостна програма „Транспорт, инфраструктура и логистика“, в която ясно са описани всички стъпки за изграждането на единна транспортна мрежа в България.

„В своята програма за възстановяването и устойчивото развитие на България на партия МИР включва възстановяването на експортно ориентираните отрасли в икономиката – селско стопанство, туризъм, транспорт и транспортна инфраструктура и логистика, както и високотехнологични чисти производства. Залагаме на мобилността, електромобилността, движението на хората, както и създаването на модерна веригата за доставки на стоки и система за електронни документи за пътуване. Реализацията на тези политики и приоритети ще повишат ефективността на българската икономика и ще доведат до благосъстоянието на българските граждани“, заяви още водача на листата на партия МИР в област Видин Илиян Лилов.

Той призовава всички честни, мислещи, дейни и морални българи да се обединят около предлаганите от партия МИР цели, политики и приоритети, които гарантират връщането на нормалността в страната, истинската промяна в държавата и нейното развитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВИДИН:

Лесно ще познаете видинския диалект по тези няколко израза

Шофьор на автобус във Видин почина в движение

Хванаха шефа на РЗИ-Видин пиян зад волана

Работещите в "Ел Би Булгарикум" във Видин готвят протест

Кметът на Ружинци: С проектите ни връщаме хората към света (ВИДЕО)

Скандал с избора на председател на местния парламент във Видин

10 години затвор за младежите, убили човек за шише ракия във Видинско

Крепостта "Баба Вида" отново приема посетители

Новият стар кмет на Видин определи изборния ден като неприятен, въпреки победата си

Цветан Ценков е новият стар кмет на Видин

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com