X
 
 

Дребосъците на Костов!

6807 33
photo of Дребосъците на Костов!
Снимка: БГНЕС
Ужасяващо тъпо е, опитвайки се да се докажеш, да правиш това за сметка на другиго. Още по-ужасяващо тъпо е, ако правиш това, наблягайки на чисто физическите (и физиологическите) му несъвършенства, разчитайки по този начин, първо, да го уязвиш лично, и второ - уж да го дискредитираш пред обществото. Глупав, глупав, та чак тъп прийом, както бе отбелязано още в началото!

Това направиха през миналата седмица двамата лидери на иначе кокетната партийка "Демократи за силна България" (ДСБ), които кой знае защо от известно време се подвизават в така нареченото публично политическо пространство и с името "Нова България" - председателят на партията Атанас Атанасов, доскоро неин зам.-председател, и Радан Кънев, зам.-председател, доскоро неин председател. И двамата политици - председатели и зам.-председатели, си позволиха публично - единият на партиен конгрес, а другият по телевизията, цитирайки първия - да нарекат основните си политически противници и опоненти "Тримата шишковци"*, в смисъл, че България се управлявала от "трима шишковци", визирайки, уж завоалирано, а всъщност пределно отчетливо двамата доволно пълнички политико-икономически врагове Сотир Цацаров и Делян Пеевски, към които, малко фриволно, прибавят и дежурния си враг №1, малко по-малко пълничкия министър-председател на Република България, Бойко Борисов! "Тримата шишковци", от които единият не дотам шишкав, управлявали България, дърпали ѝ конците, демек, и то така я управлявали, че тя все повече ставала мафиотска държава, и че ако тези тримата не бъдат премахнати - единият от изпълнителната власт; вторият - от Главната прокуратура на България, а третият - от икономическия живот на страната, то тази страна в най-скоро време ще престане да съществува, и тогава - стигат до основния си намек двамата, единственото спасение и единствената надежда за България била именно тяхната "Нова република"!

"Да, България" води преговори с ДСБ

Движение "Да, България" е отправило покана за взаимодействие към опозиционните демократични сили. На този етап се водят разговори с рък...

Възможно е - нито Борисов е безгрешен, напротив прави грешка след грешка; нито другият "шишковец", Цацаров, не е обект на съмнение, че води прокуратурата по избирателни пътища и че провежда "собствена", малко съмнителна политика; а да не говорим за третия "шишковец", Делян Пеевски - този едрогабаритен човек отдавна трябваше да бъде клиент на втория "шишковец"! Няма две мнения по въпроса, че и "тримата шишковци" имат трески за дялане. Проблемът тук е, че и двамата - Кънев и Атанасов, неуспявайки да свършат това с допустимите политически средства, се опитват да уязвят омразните си политико-правосъдно-икономически противници с непозволени средства, залагайки - нека ги наречем - на физически (или физиологически) несъдършенства, което е некоректно, недопустимо, даже подсъдно! Ако "тримата шишковци" пречат на държавата да е нормална, както е според тях, пречат също на тяхната "Нова република", не само да просъществува (пред избирателите), но и да съществува въобще, то това не се дължи на "шишкавостта" им, другаде е заровено кучето, но на "новите републиканци" просто силиците им стигат дотук, едва-едва до наднормените им килограми! Който не вярва, да види изборните им резултати!

Това дотук - както и да е, да речем, че им е простено, в България, в тази Стара република, по критериите на председателите и зам.-председателите, нравите винаги са били такива, а както се разбира, още дълго ще бъдат такива, но двамата "нови републиканци" в стремежа и еуфорията си да обидят и уязвят политико-праводсъдно-икономическите си врагове, както се казва, от сламката в очите на другите не виждат гредата в собствените си очи!

Не съзнават ли и Атанас Атанасов, и Радан Кънев, че са прекалено уязвими, именно по физически и физиологически признак - първото, с което послушните момчета на Иван Костов се набиват в очи и правят впечатление е "извисеността" си: първият е висок 163 см, а вторият - 165 см, исполини, откъдето и да ги погледнеш?! И как при тези превъзходни физически и физиологически показатели, двамата да не си позволят да обиждат и "засрамват" "тримата шишковци" с наднорменото им тегло и широките им габарити?! С ясното съзнание, че е клише, нека припомним, че когато политическите аргументи липсват и са безсилни, обикновено се прибягва до подмяна на аргументите, а последната надежда на лошия и провален политик, оказва се, е спекулацията с природните дадености на опонента! Тя, както се казва, е последното убежище на бития!

"Нова Република": Борисов да каже дали подкрепя Сидеров за Евразия

Обръщаме се към премиера Бойко Борисов и другите лидери на т.нар. "Обединени патриоти" с призив категорично да се разграничат от позици...

Какво още ли? Ами ето малко аргументация, която донякъде обяснява поведението на политическите наследници на Иван Костов по права линия. Радан Кънев наследи ДСБ от тартора и ментора си и продължи в неговия опустошителен за десницата подход и стил - вече може да се спори дали Костов нанесе повече поражения на Старата република с разбиването, първо, на СДС и ОДС, а впоследсвие и на т. нар. Синя коалиция, или Радан Кънев - с разбиването на Реформаторския блок и обструкциите за второто (първо коалиционно) правителство на Борисов!? Сега зам.-председателят, бивш председател на ДСБ, продължава да дерзае по въпроса - на първо време само и единствено "физически и физиологически", ама знае ли човек какво му подготвя и с какво тепърва ще изненадва третия (недотам) шишковец и премиер на България Бойко Борисов!

Колкото до другият председател и зам.-председател Атанасов (двамата май ще се менкат като Путин и Мадведев в Кремъл!), той наистина се явява по-лошо копие на Радан!

Между впрочем може ли на финала някой от двамата председатели и зам.-председатели да ни обясни - каква е разликата между заварената "Демократи за силна България" и доведената "Нова република"? Две партии ли са, или се поглъщат взаимно!? Кое от двете е "родовото" и кое "видовото"?! Или са като кокошката и яйцето?! Докато не обяснат това на населението, процентът и половина на изборите, които и да са те, им е в кърпа вързан!

Радан Кънев: Сегашното правителство на Бойко Борисов е най-слабото от трите

Сегашното правителство на Бойко Борисов е най-слабото от трите до момента. Това каза заместник-председателят и бивш лидер на ДСБ Радан ...

Автор: Валентин Стоев

* "Тримата шишковци" е книга на Юрий Олеша, в която се разказва как оръжейният майстор Просперо и въжеиграчът Тибул повеждат въстание против тримата шишковци, алчни и бездушни управници, контролиращи изцяло богатствата и живота на хората, които управляват. (бележка на главния редактор)

Actualno.com

Етикети:

33 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 13 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Бай Гъз много се напъна да изглежда демократ, но не му се получи! Много се напъва да се покаже умен, но го избива на простотия и заядливост! Всички дребни "лидери" на "демократични" партии са поставени от комуноидите и изпълняват тяхната програма! Това е! Който се връзва на тези, не е интелигентен и надежден!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 12 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  ДСБ съществува въпреки Гаргамел и последвалите тъпоъгълници, които се опитват да отмъкнат наследството му.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 11 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Поздравления да статията ! Тъпото си е тъпо,пълна политическа неадекватност! Плътно следват поръчката от Позитано,да разбиват дясното! А дано успеят с преврата,па да ги огрее и тях...А дано ,ама надали!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 10 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Още първото изречение в материала е пълно с грешки. Къде спи редактора? И от кога се публикуват по медиите статии, които са под нивото на ученическо съчинение, заслужило тройка в прогимназията? Майтапа в случая произлиза от това, че ужасяващо тъпото изречение започва със словосъчетанието "ужасяващо тъпо".
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Да го духаш!
  : 1 !
 • Анонимен 10.2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Мене ме стъписва като видя уж писмени хора да пишат прийом, считам, касае се, вместо похват, смятам, отнася се
  : 3 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 9 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Дребосъците на Костов! Те не са дребосъци а са пигмеи .
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Още по-точно, те са лилипутите на Драгалевския циганин !
  : 12 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • ФилосоФко ФилосоФков-преподавател по ФИЛОСОФИЯ 8 ФилосоФко ФилосоФков-преподавател по ФИЛОСОФИЯ преди 9 месеца Профил на трол?
  ЦИТАТ:...Ужасяващо тъпо е, опитвайки се да се докажеш, да правиш това за сметка на другиго.....ЕТО къде ги стега ЧЕПИКА тия джуджета от ДСБ и компания!ЕЛЕМЕНТАРЕН АНТАГОНИЗЪМ на малки джуджета!!!!
 • заглавието е ТРЕПАЧ 8.1 заглавието е ТРЕПАЧ преди 9 месеца Профил на трол?
  дребосъците на Костов...ПРАВО В ДЕСЕТКАТА!
  : 13 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • ПРОСТАКЪТ ВАЛЬО - ЛИЗАЧ НА БОКОВИЯ ЗАДНИК 7 ПРОСТАКЪТ ВАЛЬО - ЛИЗАЧ НА БОКОВИЯ ЗАДНИК преди 9 месеца Профил на трол?
  Вальо освен че е некадърен като списвач е и проЗД. Проблемът на "джуджетата" е че имат един единствен рефрен "МОСКВА И ПУТИН СА ВИНОВНИ" за всичко в Булгаристан! От 1990 г. у Булгаристан властва неолиберализЪмЪ и ГЕЙмерика! РЕЗУЛТАТИТЕ САМО ЗА 25 ГОДИНИ СА ТОТАЛНИ И ПЛАЧЕВНИ ЗА 99% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО! 1% новобогаташи (разбирай МУТРИ) си присвои собственноста. ЕДИН ПРОЦЕНТ МУТРО-МИЛ виж още ›› ИЦИОНЕРИ ОТ СОРТА НА БОКО РАПОНА ВЛАДЕЯТ ВСИЧКО!!! Вкл. нашият живот и бъдеще!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Винету до спорещите страни 6 Винету до спорещите страни преди 9 месеца Профил на трол?
  Не се карайте !Ще Ви кажа една ОБЩОИЗВЕСТНА сред матьриЯлЪ тайна:И ДВЕТЕ джуджета ме държаха за ШЛИФЕРА!!!!Няма какво да коментираме повече...АЗ КАЗАХ ХАУ!!!!!
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Айде сега пък шлифер, знаем че обменяхте флуиди в поза 69 с Раданчо докато не залюби друг!
  : 13 !
 • Винету до 6.1 6.2 Винету до 6.1 преди 9 месеца Профил на трол?
  Ей...ИНДЕАНЕЦ...А Ма много си "ОТВОРЕН" бе малкия...виждам ,че си "компетентен" в позите....явно и ти си мераклия за ШЛИФЕРА ми!Не се РЪГАЙ като ПУЛЕ пред майка си...чакай си реда на опашката!!!!Ще огрее слънцето и в твоя заден двор......АЗ КАЗАХ ХАУ!
  : 4 !
 • Анонимен 6.3 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Да де, сега с Валерката Балефски си цункате ... шлиферите в любимата 69-та поза. Нема лошо, на дърти години да се изпедерчиш ;) Цецо свети ли ви или се включва в тройка?
  : 2 !
 • вжда Винету до ИНДЕАНЕЦЪ от ГЕЙ сборището-6.3 6.4 вжда Винету до ИНДЕАНЕЦЪ от ГЕЙ сборището-6.3 преди 9 месеца Профил на трол?
  Констатирам ,че не ме УВАЖАВАШ мен като вожд,за това аз ще те УВАЖА с една ИНДЕАНСКА полева поза....така наречената "КУЧЕШКАТА"...сложи си наколенници и налакътници,наведи се ,разтвори бузетата....И ЧАКАЙ ЩАСТЛИВИЯ МИГ...!БАЙ Х.Й ще те ОНОДИ!!!!
  : 4 !
 • до индианеца проЗД 6.5 до индианеца проЗД преди 9 месеца Профил на трол?
  За некои мое да си бай Хой, за мен си бай Трътлеста Дупара ;) Не си падам по трътли ако ще и да надуват дудук като за световно А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
  : 5 !
 • Винету до"Умната", "красиватта" и кресливата ТРЪТКА 6.5 6.6 Винету до"Умната", "красиватта" и кресливата ТРЪТКА 6.5 преди 9 месеца Профил на трол?
  Ясноооо...захапал си МАЧАРОКА/индианската ми лула на мира/...гризкай,гризкай,аз няма да ти преча!ХАУ!
  : 4 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Последното убежище на бития неолиберал 5 Последното убежище на бития неолиберал преди 9 месеца Профил на трол?
  Не съзнават ли и Ананас Ананасов, и Рамадан МЪДЕВ -послушните лабораторни ГМО джуджета на Иван Костов ,че се набиват в очи и правят впечатление с "извисеността" си: първият е висок 163 см, а вторият - 165 см, исполини, откъдето и да ги погледнеш?!А БЕ С ЕДНА ДУМА:"убавци"....за чеп зеле не стават!Хвани единия, па удари другия ...
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 4 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  На автора липсват интелект и образование:"Не съзнават ли и Атанас Атанасов, и Радан Кънев, че са прекалено уязвими, именно по физически и физиологически признак?" Прърво - физиологията няма нищо общо. Второ - ръстът на човека е заложен още при раждането му и той не следва да понася укори и да се чувства "уязвим" заради ръста си. При килограмите не е така - подлежат на контрол, виж още ›› ако има воля и желание. Но най-важно - Атанасов имаше предвид аналогия с една книга, а не точно теглото. Пък и подобен израз е твърде дребно нещо, за да му се посвещава цяла статия. Просто се е търсел повод за поредното изсмукано от пръсти обругаване на една партия, която цели оставане на България в пределите на западноевропейската цивилизация. Партия-пречка пред евразийските мечтания на нашите порусени олигарси. Опомнете се, хора, спомнете си опашките и липсата на тоалетна хартия когато бяхме там!!!! Преживели сме го и беше ужасно!!!!!!
 • умиращ от глад пенсионер 4.1 умиращ от глад пенсионер преди 9 месеца Профил на трол?
  Спомних си колко ми беше тогава пенсията и колко е сега...Как да се опомня бе селядурино?!Ти знаеш ли колко е ужасно парите за лекарства да са повече от пенсията ти?Да ти пикая на ЕВРАЗИЙСКИТЕ ТИ МЕЧТИ.......!!!!!Партия която ОБРУГАВА собствения си народ/включая и пенсионерите/не е цивилизована западноевропейска партия....ТОВА СИ ЧИСТА ПРОБА ШИСТОВ ГЕЙ-БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  : 5 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Как да не е важна фисиологията?! Не е ли видно как прехвърчат нежни флуиди м/у двамата хубавци. Аха-аха и да се цункат още малко:)
  : 7 !
 • Анонимен 4.3 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  До 4.1 Абе, другарю, вие във фабриката за тролове не минавате ли курсове за ограмотяване? Математика не ви ли занимават. Ако преди 1989 г. си взимал пенсия, сега над 90 години ли си? Мръсен, лъжлив, тролски, атакистки манипулатор!!!!! Аз ще ти кажа колко беше пенсията на баба ми преди промените - 52 лева. Щеше да пукне от глад ако не бяхме ние. Едни хубави ботуши бяха 70 лева, е имаше и по-евтини виж още ›› около 45 - пълен боклук. Кило свинско с кокал - почти само сланини и жили беше 3.40 лв., а телешки шол - 5.20. Килограм луканка 12 лева, 1 яйце 12 стотинки. Изобщо се не внасяха, нито произвеждаха памперси и хората перяха тензухени пелени като обезумели. Младите хора, свикнали сега да имат всичко и богат избор в магазина, биха припаднали, ако видят как сме живели, колко мизерно беше, на какви дълги опашки сме чакали за всичко и как свършваше - месо, плодове, зеленчук и нямаше за последните.
  : 22 !
 • Анонимен 4.4 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  До 4.3....абе ДРУГАРКО...преди 1989г имаше ли пенсионери да се ровят по боклуджиските контейнери???Я оди се ПЕРИ У ЛЕВО ма проститутко/пардон/РЕСТИТУТКО...!
  : 10 !
 • Анонимен 4.5 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Храненетс и трупането на кг не е ли физеология бе, тъпак!!
  : 2 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Нагоре
missing image
Дневен хороскоп за 27 април

Овен Това е ден за сериозни дела. Самите вие няма да сте в особено настроение за забавления. Взели сте своето и ще ви мързи дори да ...