Цецо Соколов реди дрийм тийм с Казийски и Хуанторена

10688
Цецо Соколов реди дрийм тийм с Казийски и Хуанторена

Звездата на българския национален отбор по волейбол Цветан Соколов отново посочи сънародника си Матей Казийски за най-добрия посрещач. В интервю пред "България днес" диагоналът на "лъвовете" е категоричен, че на 100% в дрийм тийм трябва да се включи Матей Казийски и кубинеца Османи Хуанторена.

"Всъщност, отборът, който беше преди този сезон в Тренто, си беше истински дрийм тийм. Толкова дълго време чаках да играя с този отбор, но така и не го дочаках. Ако продължим с дрийм тийма, най-добрите центрове за мен в момента са Дмитрий Мусерский и кубинецът Симон. За либеро си мисля, че все още най-силен е Юбер Ено. И за диагонал в дрийм тийма смятам да сложа Цецо Соколов! Надявам се да няма възражения. Ха-ха!", казва Соколов.

Треньорът на САЩ: Имате силен отбор, впечатлен съм от Алексиев

Националният отбор по волейбол на САЩ кацна днес по обяд във Варна. Първата им тренировка е тази вече в зала „Конгресна” на...

Той категорично отрича да има отбор за следващия сезон. Признава, че договорът му с Тренто е още 2 години, но поради финасови причини клубът не е това, което беше. "Сега ще мисля за националния отбор, а като му дойде времето и за клубен", отсича Цецо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com