Игор Колакович: В тима ви има доста физически проблеми

8576
Игор Колакович: В тима ви има доста физически проблеми
Снимка: GettyImages/Guliver

Мачовете с България ще бъдат много тежки, но доколкото знам в тима има доста физически проблеми. Това заяви селекционерът на сръбския национален отбор по волейбол Игор Колакович на пресконференция. Сърбите са направили добра подготовка за двубоите срещу България, утре и в неделя, от Световната лига. На пресконференцията в Арена Армеец, където ще се играят мачовете, присъстваха капитанът Драган Станкович и звездата Александар Атанасийевич.

"Цветан Соколов, който е много важен за тима, сигурно е изморен, защото участва на финалите на Световното клубно първенство. Целите на Сърбия в Световната лига са да играем все по-добре от мач на мач и да достигнем до финалите във Флоренция. За предстоящото Световно първенство имаме амбиция поне за полуфинал. Ако пътят ни на Мондиала е толкова сложен, колкото в Лигата, то ще бъде много трудно", каза още Колакович.

България би Австралия в контрола

Волейболистите от националния отбор на България спечелиха много трудно официалната си контрола срещу Австралия. Момчетата на селекционе...

"Трябва да покажем, че победите срещу Русия не са случайни. Ще ни бъде трудно тук в София, защото България ще иска да се реваншира след двете загуби от САЩ", каза капитанът Драган Станкович.

"Не мисля, че мачовете с България ще са битка между мен и Соколов", коментира звездата на тима Алекс Атанасийевич. "И двата състава разполагат и с други добри състезатели и нищо няма да се реши само от нас двамата", допълни диагоналът на Сърбия.

 

 

Камило Плачи: Трябва да подобрим играта и да поддържаме високо ниво

Никъде не е написано, че този отбор трябва да се класира за финалите на Световната лига във Флоренция. Това заявява селекционерът на м...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com