Николай Желязков: Да се остави Плачи и отбора да работят спокойно до световното

14759
Николай Желязков: Да се остави Плачи и отбора  да работят спокойно до световното

Да се остави отбора да тренира и селекционерът Камило Плачи да работи спокойно. Това заяви по ТВ7 бившият национал и помощник треньор в държавния тим Николай Желязков.

"Трябва да се търсят причините и когато се намерят да се вземат правилните решения. Така ще се изкоренят проблемите. Нека националният отбор да се остави да работи спокойно до световното", Желязков.

Георги Братоев преговаря с новака в Суперлигата Нефтяник

Разпределителят на националния отбор Георги Братоев е получил оферта да играе в новата на руската Супер лига Нефтяник (Оренбург), съобщ...

Според него титулярният разпределител Георги Братоев липсва на тима. "Добромир Димитров се включи добре и съм приятно впечатлен. В клубния си отбор в България той игра колебливо, но в националния показа стабилна игра. Има талант и бъдеще. Той е разпределител, при които нещата се случват бавно и постепенно, на стъпки. Но по-добрия разпределител е Гошо Братоев. Той е по обигран и по опитен. Но една конкуренция в националния отбор, по постове дава развитие на тима. Когато няма конкуренция няма развитие", коментира отсъствието на Братоев и играта на заместника му Желязков.

"В нашия отбор няма глад за резултат, за разлика от Сърбия. В почивката след Световната лига тимът ни трябва да се зареди. Все пак това са хора, играят тежки шампионати и се изморяват. В един момент имаш нужда да заредиш батериите. Тази почивка ще ни помогне. Сигурен съм, че ще се намерят причините за тази игра и отборът ще го видим такъв, какъвто трябва да бъде. Атанасийевич го следя отдавна, в младежката гарнитура играхме 3 години. Той е състезател, който не се притеснява от грешката и колкото и да са те, не му влияят. Колкото повече греши повече се настървява да играе. Волейболът е игра на грешки, всяка трябва да ти послужи в всяко следващо действие да елиминираш тази грешка.

Прогнозата ми за мача е... Иска ми се да спечелим и мисля, че ще е с 3:1, но сърбите са в по-добра изходна позиция в тези мачове", каза Желязков.

 

Плачи се цели в две победи над Сърбия

Треньорът на националния ни отбор по волейбол Камило Плачи не скри надеждите си, че тимът ни да вземе две победи при гостуването на Сър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол