Пламен Константинов: Първите заплати взехме на 15 април, другите 50% през юни

18760
Пламен Константинов: Първите заплати взехме на 15 април, другите 50% през юни

Старши треньорът на Губерния (Нижни Новгород ) Пламен Константинов се разприказва след сезона и разкри истината за финансовите проблеми на клуба.

„Не трябва да се забравя какви цели бяха поставени пред отбора. Смятам, че играчите ги изпълниха. Ако искаме да вървим напред трябва нещо да се промени. Ще може ли Губерния да задържи лидерите на тима, зависи от финансирането. Ако искаме да останат най-добрите и да се увеличат трябва и бюджетът са се увеличи. Но за съжаление оптимистични прогнози досега не съм чул, даже в разговора в Министерство на спорта на Нижневгородска област. От друга страна е важно не само парите, но и редовно да се плащат. Считам, че това може да се промени и това не е толкова сложна. Клубът трябва да знае кога ще получи парите. Това ще успокои всички. Пълното неведение кота ще има заплати не е в полза на никого. През изминалия сезон имаше много критики към чужденците в отбора. А първата част от заплатите си те получиха на 15 април, 15 дни преди края на сезона. Сега чакаме 50% от парите да пристигнат в клуба през юни. А какъв е смисъла? Кого ще мотивираме през юли, когато всички са на плажа! Заплатите трябва да се получават редовно, за да мотивират волейболистите”, обяснява Пламен Константинов пред ННТВ.

Разпределителят Валерио Вермило преминава от Факел в Губерния

Разпределителят на Факел (Нови Уренгой) Валерио Вермило напуска клуба, но не и Суперлигата на Русия. Италианецът преминава в Губерния (...

Губерния, под ръководството на българския спортист се класира за Финалната шестица на руската Суперлига по волейбол, но остана пети в крайното класиране.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com