Радо казва днес дали остава

11444
Радо казва днес дали остава

Радостин Стойчев ще обяви днес дали ще остане селекционер на България.

Спецът ще даде пресконференция, на която ще обяви бъдещето си, след като преди време заплаши да напусне, ако инж. Данчо Лазаров не си подаде оставката като шеф на БФ Волейбол. За момента това не е станало, което повдига все повече въпросителни.

"Не знам къде ще бъда още. Ще го реша, зависи от много неща. За Олимпидата ще говорим. Искам да помисля, да остана на спокойствие и тогава ще видим какво мога да направя", сподели Стойчев.

Триумф. Докосваме Лондон 2012

Лъвовете от българския национален отбор по волейбол триумфираха в решителния втори мач от олимпийската квалификация в София. В зала &b...

Вчера тимът му се класира за Олимпидата в Лондон, след като надви с 3-1 в София Египет. Стойчев специално благодари на играчите, феновете и щаба на отбора за класирането.

"Благодаря на играчите положиха извънреден труд и жертваха постоянно всичко от себе си. На щаба, които разбраха сложността на ситуацията. На публиката, която ни показа колко държи на отбора. Такова чувство, каквото изпитах в тия два дни не съм получавал, това бе като световна титла за мен. Да победиш тук с България е нещо специално. Само в такива моменти жертвите се изплащат", добави той.

Стойчев разкри още, че асистентът му Камило Плачи е в болница с инфекция на крака, но въпреки това е гледал на живо първите два мача на отбора от Олимпийската квалификация.

Звездата на тима Матей Казийски също е под въпрос за Олимпиадата.

"Трябват ми няколко дни, през това време всичко ще се изясни", сподели той.

Лъвиците смазаха Турция

Българският женски национален отбор по волейбол смаза Турция. Лъвиците постигнаха трета поредна победа в тазгодишната Европейска лига,...

Казийски преди време заплаши, че ще се откаже от националната фланелка, ако треньора Радостин Стойчев бъде уволнен.

"Има вероятност да се откажа, ако не остане Радо, но не зависи само от това. Мнението ми не се е променило, засега съм категоричен. Ще видим какви са изгледите за бъдещето, но бих жертвал Олимпидата за дадена кауза. Аз мисля, че това, което правим, е правилно, дали ще помогне не знам", сподели асът на националите.

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com