Допълнителни рейсове и тролеи ще се движат във Враца за 1 юни

31046
Допълнителни рейсове и тролеи ще се движат във Враца за 1 юни

14 допълнителни курса на тролеибусите и 12 на автобусите, движещите по линията на алтернативния транспорт, ще пътуват на 1 юни вечерта във Враца. Поводът е провеждащият се на този ден митинг-заря, обясняват от община.

За времето от 18 ч. до 22.30 ч. по тролейбусна линия № 4 колите ще пътуват на интервал от 10 минути. На интервал от 20 минути ще пътуват тролейбусите с номер 17 за времето от 17 до 21.30 ч. Автобусите по алтернативната линия от площад „Св. Софроний Врачански” между 18 и 22.30 ч. ще се движат на интервал от 10 минути.

Във Враца се взриви бойлер, няма пострадали

Бойлер гръмна тази сутрин в жилищен блок във Враца. Няма пострадали, но са разрушени 3 гарсониери. Дограмата на пострадалия апартамент,...

На 29 май маршрутните разписания с точните часове за 1 юни ще бъдат поставени на спирките на градския транспорт и на павилионите за продажба на билети и карти.

Междувременно всички врачани и гости на града, които желаят да се включат в поклонението на връх „Околчица” на 2 юни, ще могат да стигнат до върха с автобуси. Машините, които ще обслужват гражданите, ще тръгват от автогарата във Враца сутринта от 7 до 10 часа. В обратната посока - от „Околчица” - последният автобуст ще пътува в 14 часа.

Цената на билета за граждани е 3.50 лв., а за ученици – 3 лева.

 

Във Враца протестираха срещу лошите пътища

Собственици на автомобили протестираха във Враца срещу лошото състояние на пътната инфраструктура в града и общината като за кратко з...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Враца