Уилям и Кейт очакват първородното си дете

16155
Уилям и Кейт очакват първородното си дете

Кралската двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън очаква своята първородна рожба.

Оказва се, че Катрин очаква бебе и е в болница заради остро сутрешно гадене, предаде дворецът Сейнт Джеймс.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбридж са много щастливи да съобщят, че херцогинята на Кеймбридж очаква бебе", съобщи дворецът Сейнт Джеймс в комюнике, цитирано от БГНЕС.

Кралското семейство е щастливо от новината за бебето, което ще бъде трето в реда за наследяване на британския престол, заеман в момента от кралица Елизабет II.

"Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членовете на двете семейства са щастливи от новината", се казва още в съобщението. Уилям, който е син на престолонаследника принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, се ожени за бившата Кейт Мидълтън през април 2011 г. и от тогава започнаха упорити спекулации кога двойката ще има бебе.

"Херцогинята беше приета този следобед в болница Крал Едуард VII в централен Лондон с остро сутрешно гадене. Тъй като бременността е в много ранен етап, се очаква Нейно кралско височество да остане в болница няколко дни и след това ще се нуждае от период на почивка", се казва още в комюникето на двореца.

Пийпъл: Кейт зарази Уилям

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е не само млада жена с изискан стил на обличане, в това отношение тя оказа влияние и върху съп...

Британският премиер Дейвид Камерън също изрази задоволството си от новината чрез съобщение в Туитър. "Щастлив съм от новината, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж очакват бебе", написа премиерът.

След ослепителната сватбена церемония между британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън преди година и половина, а и след големите празненства по случай 60-ата годишнина от възкачването на трона на Елизабет Втора, в британското кралско семейство вече има нов повод за радост.

Припомняме, че само преди дни близката приятелка на Кейт - Джесика Хей, разкри новината пред сп. "Ню айдиа", но това не бе потвърдено от кралското семейство.

Приятелката споделила, че херцозите на Кеймбридж вече нямали търпения да увеличат семейството си.

"Те са говорили много на тази тема и не искат да чакат повече", казала Джесика. Нещо повече - събитието изглежда ще е скоро, защото Кейт вече била бременна. Тя тайно мечтаела за момче, а след това да има момиче, макар че със сигурност двамата с Уилям ще бъдат щастливи и с две момчета или две момичета.

"Те искат само две деца", твърди приятелката. Хей сподели също, че още през декември Бъкингамският дворец щял да съобщи, че в младото семейство чака дете. Е, хубавата новина никак не се забави.

Британките завиждат на Кейт за косата

Британките откриха още една причина да завиждат на Кейт Мидълтън, която, освен че се превърна в съпругата на принц Уилям, притежава бля...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com