X
 
 

Бабаитски келешлък

12320 13
Бабаитски келешлък
Снимка: БГНЕС
Голям гняв настана – казал Борисов кой е келеш и кой е мисирка. Ами каза – като няма кой отсреща да отвърне, ще казва. Като има и кой да му угажда и да му се навежда на словото, ще продължава да казва.

И не че това не е важно – важно е, разбира се, и то много. Защото като ходи при Тръмп, Борисов добре видя какво значат медиите. Там на хората от неговия ранг не просто им се задават въпроси, но им ги крещят. В България е обратното - с активното съдействие на премиера ни и този от Огледалото. Дори и "келешът" в президентството сега поиска извинение, пък ако нямало, тогава ще съди – ужким генерали са там, това ли им е стратегията?!

Но извън очевидния скандал в думите на премиера, се промъкна нещо дори по-интересно – тезата "беззащитни сме". Борисов и министрите му били беззащитни, затова Радев така тръгва да ги брули като вятър в телевизионна метеорологична прогноза. Обаче ако било за прокуратурата, налягането изведнъж се нормализира и няма президентски вятър да вилнее.

При това признание, между другото, човек почва да се пита – наистина ли прокуратурата вече е толкова независима или е независима лично от Борисов? Да не се жалва много завоалирано премиерът - така, докато се таралежи, както казваше покойния ми дядо (няма я само дядото на Борисов да казва това и онова), че "контрол“ вече за него е думичка с неясна семантика? И между жалейката да не пропуска да си постеле за в бъдеще, че не се знае – Цветанов ходи по съдилищата, докато ГЕРБ беше опозиция при Орешарски. Че и Ревизоро току преди минути обясни как прокуратурата е органът, който казва кое е законно и кое не – явно не е съдът!

Все пак, да не се объркате – най-важно е времето! Студ, вятър и сняг ни удрят, плашете се!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  На мен пък много ми харесва Боко Келеша - "не е прост", чете много книги, ето и сега се е зарекъл, че ако от далавери му остане време ще прочете и Поразяващата ръка, беден е, нЕкакви си там 3.8 милиарди из нЕкакви си УФшорчета ...
 • Анонимен 8 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Какъв стил и тон се очаква от простаците и шапкарите в "елита" на червената мафия, продажниците се джавкат яростно за кокала, нормално е от време даже и да се хапят помежду си, рубладжиите са в истерия, бавното, но сигурно откъсване на „Задунайската губерния” от лапите на червената мечка силно ги тревожи, изплъзва им се помията от червената копанка, а и не знаят какво ги чака и ще успеят ли всички виж още ›› да избягат и да се изпокрият, правдата все някога възтържествува и всеки получава заслуженото, Москва слезам не верит!
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  8. Това е Циклоп ДРИСНЯТА ! Циклопе, пий ги тия хапчета, бе !
  : 0 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Шибайте Боко Тиквата!
 • Анонимен 7.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Такива ли са ти мокрите сънища?
  : 6 !
 • Бахтин 6 Бахтин преди 2 седмици Профил на трол?
  В момента България няма по-голям враг от Борисов и палашите му, воглаве с назначения Гешев. Интересен въпрос обаче възниква с останалите десни? Хубаво, радвам се, че не подкрепяте Борисов, но те имат подкрепата на официален Вашингтон. Кво правите тогава, вие от "градската десеница" Хайде, да видим дали ви стиска, докъде ще продължите и кога ще ви пречупят? ................А аз не съм за никоя от п виж още ›› арламентарно представените партии, нито сегашните, нито сред бившите...
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Плащаме си за това , че не ликвидирахме комунизма и комунистическите тартори . Имаме си толкова много дървета в София , и в тогавашните окръжни градове , че спокойно можехме да ги избесим заради реките българска кръв , която проляха ,заради мъченията и концлагерите и .......
 • Алекс 5.1 Алекс преди 2 седмици Профил на трол?
  Първо трябва да обесим сороската измет, а за тях дърветата ще стигнат, не сте кой знае колко много :))))
  : 13 !
 • Анонимен 5.2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  5. Това е Циклоп ДРИСНЯТА !
  : 0 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Партиите - паразити на държавата! Присвоили са си всякакви привилегии и "хранят" елитите си с мазни пици, държавни субсидии,евтини апартаменти, къщи за тъщи, милиарди в офшорни фирми! Гешев, Цацаров, къде е правосъдието?
 • ген. Вазов 3 ген. Вазов преди 2 седмици Профил на трол?
  Бойко Методиев Борисов (Б.М.Б.) си е шопско-сърбомански (поздравява със сръбското "Здраво", вместо с българските "Здрасти", "Здравей"!) БКП-номенклатурен мутро-милиционерски КАРУЦАР на джипка, издигнал се като раболепен ГАВАЗИН на Тато и Кобурга! ОБЩЕСТВО, което търпи (почти 2 десетилетия!) подобен ексземпляр-диктатор за премиер не е ЖЕРТВА, а е СЪУЧАСТНИК, а също e КАРУЦАРСКО и ВУЛГАРНО (на гръцк виж още ›› и ВУЛГАРОС е със значението едновремено на "простак" и "българин")! Освен това Б.М.Б. = БОРСУК Мисирков БОКо; БУНАК Мисирков БОКо; БОКЛУК Мисирков БОКо; като от турски БОК = екскремент, БКП-номенклатурен мутро-милиционерски ЕКСКРЕМЕНТ! Защо Радев не използва правомощията си на главнокомандващ и не РАЗЖАЛВА с Указ "ген.лейт. доц. д-р инж." Б.М.Б. до редник от пожарната без право на повишение?! Макар че БКП-номенклатурният мутро-милиционер няма нито познанията, нито квалификацията за да е пожарникар, защото е получил наготово менте-дипломите и званията си - също като синчето на циганския ( https ://bit.ly/2Ozk5uO + https ://bit.ly/2uyjYrM ) му идол Тато: "д-ра по право на СУ" Владимир Тодоров Живков! Аман от БКП-номенклатурни мутро-милиционерски ТКЗС-арско-цигански ДС-патриотарстващи "калинки" с каскети и сини каски!
 • Винету-ець деее...налЕегай си парцалкитеее...! 2 Винету-ець деее...налЕегай си парцалкитеее...! преди 2 седмици Профил на трол?
  до Ибайло Наачев---Я трай бе келеш!!!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Простотия, кражби, некадърност и гьонсуратлък са превзели България и я унищожават!
Нагоре