Борисов няма какво да го псуваме - себе си най-много трябва да псуваме

18628
Борисов няма какво да го псуваме - себе си най-много трябва да псуваме
Снимка: БГНЕС

Водил съм се от логиката на това, което видях на бенефиса на Христо Стоичков и от това, че при празниците за Купата на България с феновете на ЦСКА беше Гриша Ганчев. Така премиерът Бойко Борисов обясни защо спортното министерство реши вчера (13 юли) да даде стадион „Българска армия“ и базите на пребоядисания като ЦСКА „ПФК Литекс“ на Гриша Ганчев.

Коментар на редактора

Докога прокуратурата ще насочва към съда за слабите си резултати?

Питайте съда защо се стигна до присъдата срещу Христо Бисеров. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров в интервю за Нова телевизия, ...

Когато имаш премиер, чиито изказвания са толкова абсурдни, че няма как да се обясни големината на абсурда, тогава не бива да се чудиш какъв е народът. Илюстрирам точно това изказване на премиера, за да покажа защо го заслужаваме и не бива дори да му се подиграваме.

Сами сме си го избрали – точно този Борисов с неговите безумия във всичко! Не вярвате – ами вижте ТУК. Родителите на всеки средностатистически човек са му казвали като дете, че подписът е свещено нещо. И въпреки това цели 20 души отиват и теглят кредити на свое име, защото шефът им иначе щял да ги уволни. Да бяха теглили кредитите за себе си – не, те ги теглят за същия този шеф. И сега винят само и единствено него.

Тази история е мъничкото отражение, което показва какво е България в огормната си част. Голямото отражение е всяко интервю на Борисов – като почнем през ЦСКА, минем през такива истории като Митьо Очите и как 25 години държаватя я нямало в Слънчев бряг, ама сега, видите ли, за 25 минути "ще го отвоюваме", продължим с АЕЦ "Белене", която ще я строим, ако не продадем оборудването ѝ – нищо, че строежът ще е в пъти по-скъп за държавата, а ползата от централата е меко казано спорна с непрекъснато свиващото ни се производство, което харчи най-много ток. И още, и още, и още.

В Тутракан 20 души се сърдят на шефа си, че са били толкова глупави да теглят кредити вместо него и той се измъква сух от водата. В България милиони наричат премиера ни със зеленчукови прякори, но когато дойде ред за избори, отиват да теглят кредити – от банката "Не ми пука" и в името на "Не ме интересува". Щом е така, ще ни клатят. Честито. И да се подготвяме за строежа на "Белене".

Финалът на Евро 2016 - победителят е ясен, резултатът също!*

Довечера (10 юли) всичко живо ще се залепи пред "малкия" екран - някъде и пред по-големи екрани, за да види кой ще е новият шампион по ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com