Финалът на Евро 2016 - победителят е ясен, резултатът също!*

17330
Финалът на Евро 2016 - победителят е ясен, резултатът също!*
Снимка: Getty Images/Guliver

Довечера (10 юли) всичко живо ще се залепи пред "малкия" екран - някъде и пред по-големи екрани, за да види кой ще е новият шампион по футбол на Стария континент. Едни ще стискат палци на Португалия и Кристиано Роналдо, други ще искат Франция и Антоан Гризман да спасят футбола. Actualno.com и Sportlive.bg вече знаят какво ще се случи - от ситуация "е*аси жегата" кристалната топка проговори с надеждата за някое коктейлче! Ето какво разкри тя!

Коментар на редактора-футболен спец

С цялата си обич към България ви моля: Емигрирайте!

Вчера прочетох текст на момиче, което обяснява защо напуска България и заминава за Германия. Заради българския манталитет и заради това...

Тъй като почти цялата редакция сега тайничко се надява на "уникално ефективния" Роналдо, вкарал 9 гола в 21 мача на Европейски първенства (да напомним, Платини го прави това за 5 мача), нека да дам прогноза-развой за мача.

Португалия, разбира се, най-мишкарски се нарежда на голлинията с надежда да доклати някак до дузпи нещата, като забравя, че в цялата история на Европейските и Световни първенства само един отбор е спечелил повече от един мач след дузпи в рамките на един шампионат - Аржентина през 1990 година. Страхливата игра на Португалия, която "футболните специалисти" наричат гениална тактика, дава резултат - още в 3-тата минута, в опит да вземе страха на Антоан Гризман, Пепе се засилва да го ритне, обаче не го уцелва, защото Гризман е прекалено дребничък! Вместо това Пепе нацелва Погба, който пада като отсечено дърво и почва да се търкаля на умряло! Главният съдия, страничните рефери и помощниците на аутлинията си бъркат в носовете, съгласно РАЗПОРЕДБИТЕ на УЕФА и Гризман се възползва от калабалъка, за да изкочи под ъгъл сам срещу вратаря! Макар ситуацията да е от непоносимо малък ъгъл - от ъгъла на малкото наказателно поле, Гризман незнайно как нацелва горния десен ъгъл, точно при сглобката на вратата - ГОЛ! Всички футболни коментатори са категорични - след като Гризман не позволи на португалския вратар да спаси и Оливие Жиру да довкара, значи НЕ заслужава Златната топка!

ЩЕ ОБЪРНЕ ЛИ ПОРТУГАЛИЯ РАЗВОЯ НА ФИНАЛА НА ЕВРО 2016 ИЛИ ЩЕ ИМА КАТАСТРОФА ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ ФРЕНСКИ СКАЛИ ЗА МОРЕПЛАВАТЕЛИТЕ - вижте продължението в Sportlive.bg!

* Текстът не се препоръчва на хора, изгубили чувството си за хумор някъде в гората!

Популизмът на Бойко на тема "ЕС и Русия" – серия поредна и все по-нагла

Не може плащането да е само български проблем, а когато трябва да се спира да е общ проблем. С тези думи по отношение на АЕЦ „Бел...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com