X
 
 

Доган откри топлата вода

15681 16
Доган откри топлата вода
Снимка: БГНЕС
Ахмед Доган пак изкара една цистерна размисли преди Коледа. Основно – накъде ни върви демокрацията след 30 години Преход. И прави очевидната констатация за всеки, който може да каже "добър ден" – наникъде!

Доган прави и още една констатация – че трябвало рестарт. Не стига дотам да обяви как ДПС следва да е водеща сила в такъв рестарт, защото знае, че няма кой да го приеме – и скоро няма да има! Щях да напиша "никога", но никога не казвай никога.

В тази "парадигма" е редно кратко, ясно и просто да бъде казано следно – никой от сегашната политическа класа, най-малкото Ахмед Доган, има право да говори за участие в какъвто и да е рестарт! Доган имаше достатъчно години участие във властта, предимно по задкулисен начин и резултатът е, че сега говори за рестарт! А досега какво правихте, Ефенди? Или ви стана скучно да се гмуркате като Чичо Скрудж в милионите (като нищо и милиардите), та решихте пак да си поиграете?

Стига! Няма какво Доган да бъде слушан. Защото той може да облича с патетични приказки каквото си иска, но с действията си отдавна е показал какъв е. По дрехите посрещат, по ума изпращат. Почетният председател на каквото и да е означава, че вече си изпратен в пенсия. В случая с Доган изглежда не е така на практика, но е време да стане! Защото за какъвто и да е рестарт е нужна независима и съответно силна съдебна система, която да не позволи която и да е стратегия за развитие да бъде подчинена на лични користни интереси - отколешният подарък на Доган за България е да няма такава съдебна система! Весела Коледа!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • муспи 12 муспи преди 2 седмици Профил на трол?
  муспи - На снимката един типичен турчин, прост но охранен, и разсъждава като - мечтата на всеки цветен, разсъждава като че е един вид бял?!
 • Анонимен 11 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  всички дипломи трябва да се проверят! и най вече кой как е влезъл във вис. уч. заведения от 1966 г
 • Анонимен 10 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  като гледам цялата пасмина, която е влизала без никакви изпити в университетите и в институтите на България, а нас ни приемаха само с 5.50 или повече! какво може да се чака после? Кой ли е лъгал българския народ50_60 год, арменци без изпити в езикови гимназии и в медицината, турци от 8 клас за мед сестри и фелдшери и уни!?!?
 • Ехо 9 Ехо преди 4 седмици Профил на трол?
  Абсолютно точно! Не рестарт, а ликвидация е необходима и изграждане на България на ново, от нулата! Без участието на нито един от последните 30 години! Мажоритарни избори за депутати, за гл. прокурор, за МВР министър! Крайна 4 год. мандатност за участие в ръководства на партии и в която и да е от властите в държавата! Разделение и независимост една от друга на властите в държавата! Отзоваване от в виж още ›› ластта и никакакъв имунитет за който и да е! Нисък праг за референдуми!
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Не си единствения дето обича да говори неща дето никога няма станат. Има най различни такива. Даже и тези дето са си приватизирали държавата.
  : 0 !
 • Октомври 8 Октомври преди 4 седмици Профил на трол?
  ивайло ачев вие , цялото actualno com и 80% от форума не сте Съучастници на ахмед доган на Фенербахче футболен хулиган ?Последното майтап , но всичко друго е много сериозно. Ами като сте Съучастници на Антинародната Клика 10111989 , а ахмед доган е в Основната група Врагове на Народа то как да не сте това онова с него ? Ами сте и винаги се налага да бъдете изобличавани . От м.драганова до вас ива виж още ›› йло ачев.
 • Октомври 8.1 Октомври преди 4 седмици Профил на трол?
  Рестарт ДА , но без ахмед доган , и който и да е било Враг на Народа и техни на Кликата Съучастници. Ама точно едно Народо/Фронтовско правителство ще е този Рестарт.
  : 0 !
 • Октомври 8.2 Октомври преди 4 седмици Профил на трол?
  Все пак спокойно ивайло ачев. Другарят Октомври ще ходатайства за вас. Смекчаващи вината обстоятелства ще каже Другарят Октомври. Все пак е давал трибуна на Прогресивните Сили от които е Другарят Октомври. Но само за вас . За другите няма да има. Прекалено е , може евентуално по изключение за още един/а , но евентуално , евентуално.
  : 2 !
 • С ГЕРПедерастия и ДуПиСеИЗЪМ КЪМ СВЕТЪЛ ДЖЕНДЕРИЗЪМ! 7 С ГЕРПедерастия и ДуПиСеИЗЪМ КЪМ СВЕТЪЛ ДЖЕНДЕРИЗЪМ! преди 4 седмици Профил на трол?
  На снимката Меди показва как ффаща пИдал бОКУ за дебелия задник преди да му го ...нафърфоли ;) Топлата вода ползват за клизми да не омазват пейзажа А-ХА-ХА-ХА-ХА
 • Анонимен 6 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  " Доган откри топлата вода... " Ние също!!! Ако греша, някой да ме поправи!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Доган тьрси балами за следващите 30 години
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Кой беше този ,че не се сещам ?
 • Petia 3 Petia преди 4 седмици Профил на трол?
  Поздравления за позицията и коментара!
Нагоре