Крисия може да спечели "Евровизия"

12953
Крисия може да спечели "Евровизия"

Песента, с която талантливата Крисия Тодорова ще представи България на детската "Евровизия", вече е факт. Тя се казва "Планетата на децата".

БНТ и bTV избраха Крисия и близнаците пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови за български представители на музикалния конкурс, който тази година ще се проведе в Малта на 15 ноември.

Вече е факт песента на Крисия за "Евровизия"

Песента, с която талантливата Крисия Тодорова ще представи България на детската "Евровизия", вече е факт. Тя се казва "Планетата на дец...

Нашият коментар:

България има относително трагичен опит с "Евровизия". Омазахме се още на старта на голямата "Евровизия", която беше купена и продадена на група Каффе, представили България за първи път с потресаващо тъпата песен "Лорейн". Ако тогава победители бяха, както всички усещаха, че е редно, Софи Маринова и Слави Трифонов с "Единствени", цялото ни отношение, а вероятно и представяне в конкурса, щеше да бъде коренно различно. Защото щяхме да направим силен старт.

След тази излагация, която опорочи конкурса за България още от самото му начало, екипът на Слави се зарече никога повече да няма нищо общо с "Евровизия". За щастие, от Ку Ку бенд направиха изключение. Нищо, че е за малката "Евровизия".

Песента на Крисия е изключително добра. Тя е толкова добра, че е дори би била достойна за голямата "Евровизия". Слави и екипът му са свършили много работа, като са вложили това, което почти никой, който се явяваше с евровизионна песен досега, не вършеше - да прояви мисъл, талант, емоция и стратегия. Защото далеч не всяка, па макар и добра песен, е добра за "Евровизия".

Организаторите на "Евровизия 2014" на загуба с 3,7 млн. долара

Организаторите на песенния конкурс "Евровизия 2014", който се проведе в Дания, са понесли загуба на стойност 3,7 милиона долара, пише И...

На детската "Евровизия" България има дори още по-малък опит. За първи път се изпраща български участник с толкова мащабна песен и с толкова професионализъм зад нея.

И не защото много ни се иска. А защото обективно погледнато песента е изключително добра, Крисия и България действително имат шанса да спечелят детската "Евровизия" тази година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com