Нали Цвети Стоянова е лична драма - защо не замълчат председателки и треньорки?

8949
Нали Цвети Стоянова е лична драма - защо не замълчат председателки и треньорки?
Снимка: БГНЕС

Толкова ужасно се чувствам, това е ровене в личния живот и е лична драма. Това каза рано тази сутрин председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. А треньорът на отбора Ина Ананиева изрично подчерта, че се е уморила, не чете, не слуша и не гледа информации за драмата с Цвети Стоянова.

Коментар на редактора

"Белене" - пример как Борисов пази далавераджиите, които са му "опозиция"

Двама бивши изпълнителни директори на НЕК (бел. ред. - Любомир Велков и Мардик Папазян) са подписали без гаранции споразумение за закуп...

Стига вече! Тази драма се преекспонира не за друго, а заради дадените безброй интервюта точно от кухнята на художествената ни гимнастика. След като е лично пространство, след като е личен проблем, защо от една седмица насам Илиана Раева цъфти по куп медии – от сутрин до вечер! То не беше Facebook, то не беше една телевизия, втора, трета, пета. Ами спрете се малко! Замълчете! Нали най-важно е здравето на Цвети – защо давате храна за лешоядите? Хем не искате да сте в устата им, хем се бутате сами там.

Момичетата от ансамбъла и ръководството им сами избраха как да реагират на трагедията. Отидоха в Израел, състезаваха се на Европейско, защото явно смятат, че точно чрез спортната надпревара ще са най-полезни за самите себе си и за Цвети. Чудесно – техен избор. Много хора смятат, че е било по-удачно да останат тук за морална подкрепа, но това е просто мнение. Не е просто гледна точка обаче фактът, че не остана непребродена голяма телевизия точно от "най-близките хора" на Цвети Стоянова. А след това да хвърлят мантри кой е прекалил – това вече е лицемерие! Ако на някой не му е ясно, че на първо място горивото на медийните истерии са лицата, които да се експлоатират и които сами го позволяват, значи е време да се поогледа и извън топките и бухалките.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com