X
 
 

Нено – не вода, но не и оставка

2699 2
Нено – не вода, но не и оставка
Снимка: БГНЕС
Не, Перник няма вода. Но има винкели. Не, Перник не ги използва. Но протестира. Не, не протестира където трябва. Но може ако поседи малко повечко без вода да се получи.

Не, екоминистърът не е отговорен. Но подопечното му министерство разписва графика за използване на язовирите в тази държава – всички язовири! Не, не знаем кой е виновен. Но ще узнаем – друг път.

Не, язовир "Студена" хич и не се пълни от юли насам – по официалния график на МОСВ за ползването на язовирите (отваряте за всеки месец справката и гледате между 11-та и 12-та страница за язовир "Студена", там, където е отчетът за Западнобеломорския регион). Но пък от тогава изтича здраво – с поне над 1 млн. куб. метра месечно, от септември насам и с по 2 млн. куб. метра. Не, не трябва много акъл да се сетиш, че когато има такова намеление на нивото на водата, явно има огромен проблем, още повече, че през първата половина на годината най-голямата разлика в нивото е около 3 млн. куб. метра, а за второто полугодие разликата е вече над 8,5 млн. кубични метри т.е. над 2,5 пъти по-голяма от първото полугодие. Но екоминистърът чак сега се размърда с подопечните си да събира данни що така стана и тепърва да сезира прокуратурата. Не, не е нужно да си идиот, за да разбереш само по числа какво става. Но е нужно да си пълен идиот - или корумпиран, или зависим, или нехаещ, за да действаш чак сега, при свършен факт.

Не, Нено Димов още не е уволнен. Но заслужава на 100%. Не, няма да бъде уволнен. Но защо – защото слушка. Да си спомним само КОЙ (официално) надъни нов план за управление на Национален парк "Пирин" между Коледа и Нова година (28.12.2017), който се издъни по живо по здраво в съда.

Не, България така няма да я бъде. Но Бате Бойко има едни 3 млрд. лева за харчене точно преди коледните празници – ще го бъде още известно време. Не, не бъдете песимисти. Но намерете начин да бъдете оптимисти, ако можете – на мен вече ми е крайно трудно!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 3 дена Профил на трол?
    Некадърна и користна власт е превзела България! Тотално!
  • ГЕРПедерастия ДО ШИЯ! 1 ГЕРПедерастия ДО ШИЯ! преди 4 дена Профил на трол?
    ДОЛУ ТИКВАТА И НАЛАЗИЛИТЕ Я КАЛИНКИ КАТО НЕНО! Ами от женски род е Тиквата и се сещате защо, нали ;)