Вън чалгарщината от паркингите

13264
Вън чалгарщината от паркингите

Джигитстването по българските пътища явно вече не е достатъчно, та много българи го пренасят и когато паркират. Вече става и направо мода да се паркира на места за инвалиди, особено в моловете – главно в София. Един хубав пример се оказа Фики Стораро – синът на известния попфолк изпълнител Тони Стораро. Точно както направи и друга „звезда” – Николета Лозанова.

Безплатен обяд няма, дори и телевизионен

Преди няколко години имаше приказка, че българите сме готови да протестираме, ако ни спрат порното. Това се случваше около протестите з...

Коментар на редактора

Ако обичате, драги нобелисти на чалготията, да спазвате правилата. Знаем, че сте по-по-най, но хората с увеждания са най. Не се знае какво ни готви живота – на всеки от нас. Затова и ще си позволя да цитирам комисар Алекси Стратиев с изказване от по-рано днес – прокоба е да паркираш на места за инвалиди. Може Бог или Съдбата, или Майката Природа да пресече Пътя на някой тарикат и да му се случи например това:

Невидимата сила около нас си има инструменти и гадно чувство за ирония, за да преподава такива сурови уроци - някоя душа, обладана от Великия дух с необратима любов към метални пръти, може и някой ТИР без спирачки, а кой знае – друг тарикат, иновативно паркиращ за почивка по-тежичка кола, извозваща, да речем, боклука – боклукчийски камиони им казват май.

ДПС си има начин да пуши пари

От три дни насам върви подновена темата за субсидирането на тютюнопроизводството у нас. Разследване на Нова телевизия показа, че пари о...

Не предизвиквайте Съдбата, по-по-най. Дори ако сте носители на награда на "Пайнер" !!! Защото Съдбата е НАЙ - сурова житейска истина !!!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com