X
 
 

Защо не се събират парите за лечението на Мими?

14326 6
Защо не се събират парите за лечението на Мими?
Снимка: Facebook
Мими е дете със синдром на Даун и е болна от левкемия. За нея шанс има. Остават да се съберат още над 100 хиляди евро. Но не се събират, а времето тече и показателите на Мими се влошават. Преди дни за два дни бе събрана невъобразимата сума за лечение на бебе Калина. Тя трогна мнозина.

Тогава излязохме с призив към политиците да помогнат не само на нея, а и на другите болни български деца.  Призивите за помощ за спасяване на живот, за рехабилитация, за помощни средства на нуждаещите се деца и техните семейства да безброй. Вчера една майка пусна поредният пост с призив за помощ за болни деца, който започваше с думите: "Зная, че ви омръзна..."

Какво искам да кажа с този текст ли? Нищо ново. Просто още един начин сметката за събиране на средства да се види и да бъдат внесени пари по нея.

Уморени сме, омръзна ни, но няма да спрем, защото всяко дете болно или не, момиче или момче, със Синдром на Даун или без има право на живот. И така още веднъж - дарете за Мими!

BG34RZBB91551007617418

Bic:RZBBBGSF Райфайзен банк

София

Мария Иванова Иванова

Пей пал:espisfpp@gmail.com

Профил на Мими в Helpkarma

Actualno.com

Етикети:

 • Бой по тролове и шизофреници 6 Бой по тролове и шизофреници преди 8 месеца Профил на трол?
  Кога успя 5 коментара,абе шизик земи се скрий у дупката.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  ШО НЕ СЛАГАТЕ МИНУСИ БЕ СЪУЧАСТНИЦИ/ЧКИ на КЛИКАТА*89 ? ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ СЪЩО ВЛИЗАТ В ОПИСА ПО ДОЛУ В /4/ ЕДИН ДЕН КОГАТО ОКТОМВРИ ЩЕ БЪДЕ ЮНИ И ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЩЕ Е В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИР СТОМАНА. КОГАТО СТОМАНЕНИЯТ 4уК ЩЕ СЕ СТОВАРИ С ЦЯЛАТА СИ СТРОГОСТ ВЪРХУ ВСЕКИ ЕДИН ВЪЗМОЖЕН ВРАГ НА НАРОДА/ЧЛЕН*5/ ИЛИ НЕГОВ СЪУЧАСТНИК.
 • Н.Ф. единица 4 Н.Ф. единица преди 8 месеца Профил на трол?
  За мен БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗГЛЕЖДАНО КАТО ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА СМЪРТНА ПРИСЪДА В СЛУЧЕЯ НА МИМИ.КОЛКО ТАКИВА ВЕЧЕ ИЗПЪЛНЕНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ВЕЧЕ ИМА ИЗПЪЛНЕНИ ? АМИ МНОГО. В СЛУЧЕЯ ДЕЙСТВИЯТА НА КЛИКАТА 10111989 МОГАТ И ДА БЪДАТ КЛАСИФИЦИРАНИ И КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ Човечеството
 • Македонецъ 3 Македонецъ преди 8 месеца Профил на трол?
  И кое е Кръвожадното ? АМИ КРЪВОЖАДНИ СА действията са ВСИЧКИ УПРАВЛЕНИЯ ОТ 10 11 1989 И ИЗОБЩО ТИЯ/ ЧЕ ИМАЛО НЕШО ДОБРО ТАМ В з*ДН*КА. ИМЕННО ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ДАВАТ ПЪЛНОТО ПРАВО ТЕЗИ СВЪРЗАНИ УПРАВЛЕНИЯ ДА ОПРЕДЕЛЯНИ ЗА КЛИКА. Ами разбира се , че ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ Трудовите Общежития от затворен тип. ТАМ НЯКОЙ ДА ЧУКА КАМЪНИ С НАЙ ГАДНАТА И НЕГОДНА ХРАНА.
 • Н.Ф. единица. 2 Н.Ф. единица. преди 8 месеца Профил на трол?
  F... OF 10111989 F....F AND K**L.
 • Октомври 1 Октомври преди 8 месеца Профил на трол?
  Е Мими е като Ици actualno . КАКВО ЗНАЧИ ПРИЗИВ ? НЗОК Е ДЛЪЖНА НЕЗАБАВНО ДА ИЗВАДИ ТЕЗИ ПАРИ И ЗА МИМИ И ЗА ИЦИ И ЗА ВСИЧКИ, НО ТЯ Е НА АБИТУРЕНСКИ БАЛ . ТАМ С ДРУГИТЕ СЕ ОЯЖДА . ВСЕКИ ДЕН Е АБИТУРЕНСКИ БАЛ ЗА КЛИКАТА 10111989. ПРОСТО ФАКТ. Е КАК ТОГАВА ТЕЗИ ДА НЕ СА КЛИКА СРЕЩУ НАРОДА/ ЧЛЕН*5/ КЛИКА ВРАГОВЕ НА НАРОДА.И не е достатъчно ТОВА сега ПО ГОРЕ. МЕКИЧКО ДА НЕ ГИ ОБИДИТЕ СЛУЧАЙНО. F...OF виж още ›› 1011989 F...OF AND*** NO MERCY