X
 
 

Крокодили убиха свещеник, показвал как Исус е ходил по водата

5220 2
photo of Крокодили убиха свещеник, показвал как Исус е ходил по водата
Снимка: Getty Images / Guliver
В Зимбабве три крокодила нападнаха и убиха църковния деятел Джонатан Мтхетхва, който искал да покаже как Исус е ходил по водата, пише "Дейли мейл" (Daily Mail).

Инциденът станал в местност, известна с големия брой земноводни хищници. Свещеникът довел учениците си, за да им покаже едно от чудесата, описани в Библията - ходенето на Иисус Христос по водата. Според информацията на изданието, Мтхетхва влязъл във водата, преминал около 30 метра и, когато се подготвял да излезе на брега, бил атакуван едновременно от три крокодила.

"Удивителното около нас": Безстрашна разходка под носовете на гладни крокодили (ВИДЕО)

Едно от най-удивителните чувства, които изпитва човек, е страхът. Много и много творби са посветени на това чувство, а редица личности ...

"И досега не можем да разберем как се случи това, тъй като той се моли цяла седмица, а крокодилите го ликвидираха буквално за две минути", коментира един от учениците на жертвата.

Изданието отбелязва, че при пристигането на служителите на спешните служби, свещеникът бил мъртъв.

По-рано в африканската страна завърши трагично и поредната среща на професионалния ловец на крокодили Скот ван Зил със земноводните. Този път крокодилите изядоха ловеца, съобщи РИА-Новости.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Читател 22 2 Читател 22 преди 2 години Профил на трол?
    Извинете читатели на “актуално”! Предишното ми послание беше грубо и просташко заради тъпата статия запълваща обема информация в “актуално” без никаква необходимост. Вместо да пишат за важната победа на частични местни избори на канцлера Меркел! А може тук някога да прочетем какво се случва в Полша, Словакия, Хърватска, Унгария вместо радостните новини за убит свещенник. Каква България сме, боже?
  • Читател 22 1 Читател 22 преди 2 години Профил на трол?
    Това което четете е абсолютна истина! Аз бях свидетел, да! И знаете ли как стана? Не! Значи той вървеше, върна се и после вече го нямаше! Беше просто лоша случка и благодарим на "актуално" за "просветлението" с което спохожда нашите кратки дни на земята!Благодарим за навременната информация!