Не е имало българи на борда на изчезналия египетски самолет

366
Не е имало българи на борда на изчезналия египетски самолет
Снимка: Gettyimages

Не е имало български граждани на борда на изчезналия полет MS804 на Egypt Air. На борда на машината е имало 30 египтяни, 15 французи, двама иракчани и един британец, един белгиец, един гражданин на Кувейт, един саудитец, един суданец, един гражданин на Чад, един португалец, един алжирец и един канадец, пише The Guardian.

Официално има разминаване и дали е пратен сигнал за помощ преди изчезването на самолета. Според Egypt Air такъв е изпратен в 4:26 часа сутринта, но на официалния Facebook профил на египетската армия се казва, че сигнал не е пращан.

Египетски пътнически самолет изчезна над Средиземно море

Самолет A320 на египетската компания Egypt Air с 56 пътници на борда и 10 души екипаж е изчезнал от радарите, съобщава „Ал Джазир...

Първоначално беше съобщено, че контактът със самолета е загубен на 30-40 мили северно от средиземноморския бряг на Египет, но след това беше уточнено, че загубата е станала на 10 мили навътре в египетското въздушно пространство над Средиземно море. Има неофициални сигнали, че горе-долу по време на изчезването на машината е видяно огнено кълбо в небето. По непотвърдени данни самолетът се е разбил на 130 мили от гръцкия остров Карпатос. Нито една официална институция обаче не е потвърдила тази информация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com