X
 
 

Пожар изпепели 10 000 жилища-бараки на бедняци в Бангладеш

1120 0
photo of Пожар изпепели 10 000 жилища-бараки на бедняци в Бангладеш
Снимка: iStock/Guliver
Най-малко 10 000 жители от беден квартал в столицата на Бангладеш останаха без домове, след като пожар унищожи жилищата им от паянтови бараки. Огънят в столицата Дака пламнал късно в петък и унищожил около 2000 жилищни бараки.

В крайна сметка пожарните служби овладяха огъня, а инцидентът приключи без жертви и само с няколко пострадали жители на гетото.

Влакова катастрофа в Бангладеш след срутване на мост (СНИМКА)

Влак падна в канал в Бангладеш, след като мостът, по който пътувал, се срути. Убити са най-малко четирима души, ранени са още 100, пред...

Благоприятната развръзка се дължи на факта, че много жители на гетото, които са предимно ниско платени работници от фабрика за облекла, бяха напуснали домовете си, за да отпразнуват със семействата си мюсюлмански празник.

"В противен случай пораженията щяха да бъдат по-големи", каза шефът на местната полиция Голам Рабани, цитиран от БГНЕС.

Около 10 000 жители, останали без покрив, са намерили убежище в натъпкани лагери в близките училища, затворени за празника през цялата седмица.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Кога тръгва новото предаване на Слави?

Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е отложил учредяването на партията си? От 15 септември насам жълти вестници и сайтове подлагат...