Основните версии за двете поръчкови убийства - заради бизнес интереси

4982
Основните версии за двете поръчкови убийства - заради бизнес интереси
Снимка: Gettyimages.com

Ако се върнем една година назад, ще си спомним, че в София беше убито едно семейство – Дамянови, които се занимаваха със сторителен бизнес, в Пазарджик пък беше застреляна дясната ръка на кмета – Татяна Стоянова, в Пловдив загина MMA боец, занимаващ се с лихварство. Тези убийства обаче не се разкриват, подчерта журналистът Слави Ангелов.

Според него убийството на шефа на „Агресия” Александър Антов няма да се разкрие, ако нещата се забавят малко. Иначе за убийството на Веселин Стоименов Ангелов заяви пред Нова телевизия, че той е управлявал офшорни фирми, свързани с наркобоса Христофор Аманатидис-Таки. Предполагам, че за Стоименов ще се разбере защо точно е бил убит, добави журналистът, подкрепяйки версията за наркотрафик.

Дъщерята на Александър Антов: Модна къща "Агресия" беше сърцето му

Дъщерята на убития собственик на модна къща „Агресия” Александър Антов, Мая публикува емоционално обръщение за смъртта на б...

Много вероятно е да излезе нещо от прехвърлянето на бизнеса на Антов в края на миналата година „за жълти стотинки” на 38-годишния Петко Васков Митов. Според някои слухове Васев говори с „ромски акцент”. Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията веднага се включи с думите, че Митов вероятно е „бушон”, използван за да се вземе бизнесът на Антов. Безлов посочи, че бизнесът на „Агресия” е насочен почти изцяло към чужбина и се чуват слухове, че може Антов да е взел поръчка за чужбина на някой друг.

Всъщност от 2005 година „Агресия” няколко пъти сменя собственици. Още тогава Антов прехвърля фирмата си на дъщеря си, а след това има още няколко прехвърляния.

Като статистика полицията ни е на осмо място в света като брой, прокуратурата ни като разходи е номер едно в Европа, а резултатът какъв е, попита риторично Ангелов, припомняйки, че като брой на глава на населението САЩ е на 43-то място в света по полицаи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com