Обвиниха в сексуално насилие и тормоз бившия кмет на Ню Йорк

1907
Обвиниха в сексуално насилие и тормоз бившия кмет на Ню Йорк
Снимка: Getty Images/Guliver

Бивша сътрудничка на Рудолф Джулиани заведе дело срещу бившия кмет на Ню Йорк за 10 млн. долара, в което твърди, че той я е подложил на "широкообхватно сексуално насилие и тормоз", предаде АФП.

Ноел Дънфи обвинява Джулиани и в кражба на заплата и "алкохолни тиради, включващи сексистки, расистки и антисемитски забележки", които направили работната ѝ среда "непоносима".

Нападнаха Рудолф Джулиани в Ню Йорк

Служител на магазин за хранителни стоки в Ню Йорк е арестуван, след като е нападнал Рудолф Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк, който е рабо...

В иска се казва, че бившият личен адвокат на Доналд Тръмп "често е изисквал орален секс, докато е приемал телефонни обаждания по високоговорител от високопоставени приятели и клиенти, включително от тогавашния президент Тръмп".

Дънфи е започнала работа за Джулиани през януари 2019 г. като негов директор по бизнес развитие със заплата от 1 млн. долара годишно. Тя твърди, че Джулиани е започнал да я малтретира почти веднага след като е започнала работа за него.

"Той ясно показа, че задоволяването на сексуалните му искания - които идват практически по всяко време и навсякъде, е абсолютно изискване за нейната работа и за неговото юридическо представителство", се казва в иска.

В него се твърди още, че 78-годишният Джулиани е принуждавал Дънфи да му прави орален секс "против волята ѝ" в апартамента си. Джулиани "често е изисквал от нея да работи гола, по бикини или по къси панталонки с американско знаме, които ѝ е купил". Бившият кмет често е провеждал видеоразговори с ищцата "от леглото си, където видимо се е опипвал под белия чаршаф".

Бивш адвокат на Тръмп иска да започне разследване срещу Джо Байдън

Рудолф Джулиани, който беше личен адвокат на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп, поиска от украинските власти да започнат разследване ...

Дънфи твърди също така, че Джулиани ѝ казал, че заплатата ѝ "ще трябва да бъде отложена и работата ѝ да се пази в "тайна", докато приключи бракоразводното му дело.

Говорител на Джулиани заяви, че той "категорично и напълно отрича твърденията в жалбата и планира да се защити задълбочено срещу тези твърдения". "Това е чист тормоз и опит за изнудване", заяви говорителят, пише БГНЕС.

Джулиани беше кмет на Ню Йорк в продължение на осем години, като спечели национално признание за това, че ръководи финансовата столица на САЩ след атаките на Ал Кайда срещу САЩ на 11 септември 2001 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Тежка присъда за американец за опит за шпионаж

Джо Байдън проведе разговор с лидерите на Катар и Египет

Най-малко 25 загинали след автобусна катастрофа в Перу

Трима полицаи загинаха при престрелка в Северна Каролина (ВИДЕО)

САЩ и Мексико с общи мерки срещу миграцията

Вашингтон обвини израелски отряди в груби нарушения на правата на човека

Акула нападна и рани тежко британец на Карибите

Торнадо в САЩ уби четирима души, сред които и бебе (ВИДЕО)

Мъск: Държавите се свиват

Арест за трима венецуелски опозиционни активисти след предизборен митинг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com