Републикански нападки към Байдън - стар е, ще умре в Белия дом, иска да ни вкара в нови войни

5409
Републикански нападки към Байдън - стар е, ще умре в Белия дом, иска да ни вкара в нови войни
Снимка: Getty Images/Guliver

Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Джоузеф Байдън може по здравословни причини и поради старост просто да не доживее до встъпването в длъжност, ако спечели изборите. Това мнение изрази вицегубернаторът на Северна Каролина Дан Форест, част от Републиканска партия, посочва БГНЕС.

The Washington Post съобщи на 26 август, че забележките на Форест са направени на предизборната му среща с избиратели в общност в Северна Каролина. Форест се кандидатира за губернатор на щата, който в момента се държи от демократа Рой Купър. Можете ли да си представите Камала Харис като президент на Съединените щати, попита своите сънародници Форест под неодобрителните им възгласи..Камала Харис на настоящите избори е вицепрезидент на 77-годишния Байдън

Тръмп е уверен, че и без ваксина коронавирусът ще изчезне рано или късно

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е уверен, че новият коронавирус ще изчезне, независимо дали САЩ се сдобият с ваксина или не, предаде БГ...

Искам да кажа, че всички знаем, че "Спящия Джо" едва ли ще изкара до 20 януари, така че има голям шанс Камала Харис да бъде ваш президент. Не е смешно, каза вицегубернаторът.

В същото време той определи 55-годишната Харис, която през последните години представлява Калифорния в Сената на САЩ, като "най-левия кандидат" в историята на страната. Това е, което вие получавате, казва Форест на среща с избирателите неделя.

The Washington Post припомни, че преди няколко седмици Мерцедес Шлапп, старши съветник в предизборния щаб на републиканския кандидат за президент, 74-годишният Доналд Тръмп, говори по подобен начин: Тя знае, че ще стане президент, вероятно след шест месеца, ако той бъде избран, каза Шлап.

В САЩ, в случай на смърт, оставка или отстраняване от поста на държавния глава, правомощията му се прехвърлят на вицепрезидента. Тази процедура е фиксирана в закона за наследяването на президентската власт от 1947 година.

Номинацията на Байдън за кандидат за президент на САЩ гарнирана със сексуален скандал

Бившата служителка на Сената на САЩ Тара Рийд, която твърди, че е била тормозена сексуално от Джо Байдън преди около 30 години, смята, ...

Към Байдън има и друг тип критики. Републиканският сенатор Ранд Пол от Кентъки изрази загриженост, че ако Байдън спечели предстоящите избори за президент, би могъл да отключи нови войни с участието на САЩ.

"Президентът Тръмп е първият от цяло поколение президенти, който се стреми да сложи край на войните, вместо да започне нови, каза Пол на републиканския национален конгрес. Сравнете това с чудовищния опит на Джоузеф Байдън, който непрекъснато призовава за нови войни. Джоузеф Байдън гласува да започне войната в Ирак, която президентът Тръмп отдавна нарича "най-лошата геополитическа грешка на нашето поколение". Той подкрепи войните в Сърбия, Сирия, Либия. Джоузеф Байдън ще продължи да пролива кръвта ни и да харчи парите ни. Президентът Тръмп ще върне героите си у дома", убеден е сенаторът.

Тръмп многократно заявява, че САЩ възнамеряват да прекратят политиката на "безкрайните войни" и се стремят да установят партньорства със страните на света, вместо да се съперничат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Камарата на представителите на САЩ с важна стъпка за помощта за Израел и Украйна

Mъж се самозапали пред съда, който гледа делото срещу Доналд Тръмп

Демократите в САЩ спасиха законопроекта за Украйна и Израел от крайнодесни републиканци

Директорът на ЦРУ: Без нова помощ Украйна може да загуби войната още тази година

Конгресменка, родена в Украйна, поиска орязване на военната помощ за Киев

Илон Мъск иронизира ударите на Израел по Иран

САЩ наложиха вето на искането на Палестина да се присъедини към ООН

Семейство Кенеди подкрепи Байдън

ФБР: Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ

САЩ са против пълноправно членство на Палестинската автономия в ООН

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка