Самолетът на Тръмп даде дефект, има разследване

2228
Самолетът на Тръмп даде дефект, има разследване
Снимка: Gettyimages.com

Самолет Боинг 757, на борда на който пътуваше претендентът за президент на САЩ - милиардерът Доналд Тръмп, извърши принудително кацане на летището в Нешвил заради проблем в двигателя.

Самолетът пътувал от Айова за Арканзас, където политикът отивал на предизборен митинг, предаде БГНЕС. В Нешвил той бил прехвърлен на друг самолет, с който благополучно пристигнал за събитието с около два часа закъснение. Федералната служба за гражданска авиация на САЩ разследва инцидента.

Донaлд Тръмп губи в Айова, Хилари Клинтън води прекалено неубедително

Сенаторът от Тексас Том Круз получава най-голяма подкрепа на събранията на активисти на Републиканската партия, провеждащи се в америка...

Преди инцидента Тръмп обвини съперника си в надпреварата Тед Круз, че е излъгал избирателите на първичните партийни избори в щата Айова. На изборите там в понеделник (1 февруари) милиардерът Тръмп загуби от сенатор Круз.

"Тед Круз не победи в Айова, той открадна победата. Затова... той получи много повече гласове от очакваното. Лошо!", написа Тръмп в Twitter.

По думите му Круз е пуснал съобщение, с което е излъгал, че другият претендент за кандидат на Републиканската партия Бен Карсън се отказва от изборната надпревара. Съответно Круз призова избирателите да гласуват за него вместо за Карсън. Освен това Круз изпращал „документи за нарушаване на правилата за гласуване“, в които съобщавал на избирателите за предполагаемите нарушения на изборния процес от тяхна страна и ги призоваваше да поправят грешката си, като гласуват за него. Накрая Круз дезинформирал избирателите, че Тръмп подкрепя абортите и здравната реформа, провеждана от президента Барак Обама. „Това е пълна лъжа“, обвини Тръмп.

Засега Круз не е отговорил на обвиненията.

Тръмп заяви, че дори да стреля по минувачи, пак няма да изгуби избиратели

Кандидатът президент от Републиканската партия на САЩ Доналд Тръмп е толкова уверен в подкрепата на избиратели, че дори да стреля по ми...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com