Силна подкрепа за Клинтън от страна на Бърни Сандърс и Мишел Обама

590
Силна подкрепа за Клинтън от страна на Бърни Сандърс и Мишел Обама
Снимка: Getty Images/Guliver

Неуспелия кандидат за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ Бърни Сандърс даде силна подкрепа за доскорошната претендентка Хилари Клинтън.

Той заяви, че тя трябва да е средващия президент на САЩ. Самият той заяви, че Клинтън ще е превъзходен президент и че е горд да е с нея тази вечер /първия ден от конгреса на Демократическата партия/. По-рано избухна скандал със съобщения между ръководители на партията, които изтекоха с помощта на хакери в сайта на „Уикилийкс“. В тези съобщения лидери демократи споделят своите резерви относно кандидатурата на Бърни Сандърс. Впоследствие те се извиниха на Сандърс, а председателката на Демократическата партия на САЩ Деби Васерман Шулц заяви в неделя, че ще подаде оставка от поста си в края на партийния конгрес. „Уикилийкс” (Wikileaks) публикува около 20 хиляди вътрешнопартийни съобщения, разкриващи евентуален опит да се дестабилизира Бърни Сандърс в първичните избори за Белия дом.

Гафовете на Доналд Тръмп нямат значение, хората са разгневени

Президентските избори в САЩ са в разгара си и почти на финалната права. След очаквано дълга кампания двете основни партии на републикан...

Подкрепата си за Хиляри Клинтън заяви и Първата дама на САЩ Мишел Обама с вдъхновена за днешните предизвикателства пред страната й и пред света, както и за това, че тя Хилари Клинтън като правилния кандидат за президент. Благодарение на Хилари Клинтън моите дъщери и всички наши деца считат за нещо очевидно, че жена може да се кандидатира за Белия дом. „Има само един човек, на който аз бих доверила тази длъжност. Само един човек, който според мен притежава необходимите качества, за да стане следващият президент на САЩ. Този човек е Хилари Клинтън“, заяви Мишел Обама, която се радва на одобрението на 60% от при социологическите проучвания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com