X
 
 

Сноудън се оженил тайно в Русия

4437 0
Сноудън се оженил тайно в Русия
Снимка: Хермес
Бившия служител на американската Агенция за национална сигурност (АНД) Едуард Сноудън разкри пред в. „Гардиън”, че тайно се оженил в Русия преди две години за възлюбената си приятелка Линдзи Милс.

През 2013 г. Сноудън получи политическо убежище в Русия след разкритията за неправомерното подслушване на АНС, включително на чуждестранни ръководители и политици.

Съдбата на Джулиан Асандж - каква е цената на истината

Арестуването на Джулиан Асандж не беше особено изненадващо, но остави наистина неприятно усещане. Основателят на  WikiLeaks просто...

Двамата бяха разделени две години, преди да се венчаят, предаде БГНЕС.

Сноудън споделя, че се е отървал от страха за преследване от американски агенти и е започнал да води нормален всекидневен живот. Сега той свободно се разхожда из града, ходи по изложби и прекарва вечерите с приятели в обществени заведения, предаде БГНЕС.

„Заради проблемната политика на руската държава често се изпуска факта, че това е една от най-красивите страни в света. Хората тук са дружелюбни”, добави Сноудън.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...