Тексаски съдия повежда народа срещу Обама

3428
Тексаски съдия повежда народа срещу Обама

Тексаски съдия обяви, че има опасност от гражданска война и интервенция на ООН в случай на преизбиране на президента Барак Обама.

Той поиска да се вдигнат данъците, за да може да се наемат опитни помощници на шерифите, способни да предотвратят разполагането на сините каски в щата му.

Том Хед, съдия в Любък, твърди, че Барак Обама ще отстъпи суверенитета на САЩ на ООН, ако победи на президентските избори на 6 ноември. Според съдията такова решение би било неприемливо за тексасците и те биха грабнали оръжията.

"Очаквам най-лошото. Вълнения, актове на гражданско неподчинение, може би гражданска война. Ние не говорим само за няколко демонстрации тук и там, ние говорим за големите тексаски градове, които ще вземат оръжията, за да се освободят", каза Хед пред Фокс нюз.

"Какво ще стане, ако сега направим това?". Обама "ще изпрати части на ООН. Не искам такива в Любък, значи ще застана на пътя на танковете и ще им кажа: "Няма да влезете тук!". Съдията отговаря и за управлението на района при кризи.

"Шерифът ми каза, че ще ме подкрепи. Но не искам аматьори с него, искам тренирани полицаи, опитни и екипирани, за да ме подкрепят", продължава той, за да обясни искането си за повишаване на данъците.

Хед направи по-умерени коментари на следващия ден, като уточни, че е говорил за "най-лошия от сценариите". Според него икономическият колапс на САЩ е много по-вероятен.

Редактор: Георги Иванов

Обама към НАСА: Ако откриете марсианци, веднага да ми кажете

Американският президент Барак Обама поиска с шеговит тон от учените в НАСА, които наскоро успяха да приземят робота "Кюриозити" на Ма...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com