X
 
 

Вярва ли Тръмп в НЛО?

3701 6
Вярва ли Тръмп в НЛО?
Снимка: Thinkstock
"Не вярвам в съществуването на НЛО, въпреки съобщенията на американските пилоти за непознати летателни апарати. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, съобщава телевизия Ей Би Си.

„Те наистина говорят за това, и аз съм виждал, чел и слушал. И аз наистина имах една много кратка среща по този въпроси. Хората споделят, че са видели НЛО. Дали вярвам в това? Не, особено!“, каза Тръмп в интервю за телевизията, отговаряйки на въпрос за растящия брой на съобщения от американските пилоти.

Пентагонът все още разследва съобщения за НЛО

Говорител на Министерството на отбраната на САЩ заяви, че съществува секретна програма за идентифициране на въздушните заплахи ”к...

По-рано бе съобщено, че американските ВМС са обновили ръководството за пилоти в частта, в която се говори как да съобщават за „непознати и/или неидентифицирани летящи обекти“. Причината – нарасналият броя на рапортите през последните години.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Македонецъ 4 Македонецъ преди 7 месеца Профил на трол?
  Шапката на Човечеството смята , че ако хората научат Истината и Обществата ще спрат да функционират по познатият начин. Със сигурност ще се срнат Религиозните доктнрини. Политическите такива пък направо ще изчезнат. Науката ще трябва изцяло учебниците . Независимо от всичко вярвам , че Могъщият Джедайският орден пазещ Вселенският Баланс все пак ще спаси добрата част от човечеството и ще ни научи н виж още ›› а Комунизъм Тогава когато Октомври ще стане Юни.
 • Македонецъ 3 Македонецъ преди 7 месеца Профил на трол?
  И привидно колко странно ? Глобалисти за Земните Народи , но превърнали човечеството в Космическо /Кндр/ Ами да. Babylon е именно това Космическо Кндр , където всички контакти с Извънземен разум дълбоко се засекретяват. За това се БОРИТЕ ГЛОБАЛИСТИ/КИ. ЗА ТОВА СТЕ РЕАКЦИОННИ , ГНИЛИ ОТ ВЪТРЕ И сте ТОЧНО като Скопските историци. 1/1 вие марги драганова сте РЕТРОГРАДНИ и по скоро наистина мъртвец ще виж още ›› се Възкреси отколкото вие да си промените чорбаджийско/кулашките ви разбирания за нещата. Ще си умрете с тях. 1/1 като Скопските историци.
 • Македонецъ 2 Македонецъ преди 7 месеца Профил на трол?
  Цялото човечество е в плен на Глобалната Доктрина на изключителност която е сложила резето и най нагло е разделила науката на /сериозна/ и всякаква друга. И тази сериозната наука най безсрамно лъже като ни казва , че Пирамидите са построени с чук и длето така както и в Скопие най безсрамно лъжат , че Г.Делчевъ бил Македонец/ в смисъл НЕ Българин/.
 • Македонецъ 2.1 Македонецъ преди 7 месеца Профил на трол?
  И това нед/у/разумение НЛО е предимно летателни апарати е на Цивилизации развили се по по успешен начин и Овладяли 4 ДВИЖЕЩИ СИЛИ СВЕТА. /1/ Силата на Електромагнитното взаимодействие./ Овладяна от човечеството. /2/ Силата на Слабото ядрено взаимодействие. / Овладяна доста слабо/ 3 Силата на силното ядрено взаимодействие / Само бегла представа/ 4 Силата на гравитацията./ Човечеството е БЛОКИРАЛО/
  : 0 !
 • Македонецъ 2.2 Македонецъ преди 7 месеца Профил на трол?
  А , пък Времето е най НЕПОЗНАТО за човечеството. Разбира се има и някой по точни обяснения . Като това , че всъщност това определение не е точно. Става дума за Пространство/ Време и със сигурност НЯМА единен Вселенски часовник който да отброява Времето от какво ? От изплютата от Бялата дупка материя/ Големият Взрив/ до момента на Поглъщането на тази материя от Черната дупка. А , преди и след ? Вр виж още ›› емето НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОПИСАНИЕ.
  : 0 !
 • Македонецъ 1 Македонецъ преди 7 месеца Профил на трол?
  По тази темата нещата не опират до вяра , а до факти. Президента Тръмп лъже като типечен щатски президент. ИСТИНАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ. Лъже за да повярват *Ъбилите , щото вземат да научат ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС и взели и сЕ СРинали ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ НА КОИТО СЕ КРЕПИ СИСТЕМАТА ЕСТЕСТВЕН РАЗВЪДНИК НА ИЗМАМНИЦИ , МОШЕННИЦИ И СПЕКУЛАНТИ.